September 20, 2012

Επιθεώρηση της κακιάς ώρας...




Σαν επιθεώρηση του Στάθη Ψάλτη είναι το επικοινωνιακό "παιχνίδι" που παίζει η κυβέρνηση της Τρόικας εσωτερικού. Επιθεώρηση της κακιάς ώρας θυμίζουν τα παραμύθια για σκληρές διαπραγματεύσεις, για διαφωνίες και κόκκινες γραμμές. Βενιζέλος και Κουβέλης επιδίδονται σε μια ιστορία ώστε να αποδείξουν ότι αυτοί οι δύο παλεύουν εναντίον όλων για να μην περάσουν αντιλαϊκά μέτρα. Μιλούν για κόκκινες my ass γραμμές. 

Ξεχνά ο Βενιζέλος ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε από μισθωτούς και συνταξιούχους 49 δισ.! Ο δε "υπεύθυνος αριστερός" Κουβέλης, θεωρεί προφανώς τον κόσμο και ιδιαιτέρως τους ψηφοφόρους του, ηλίθιους. Γι' αυτό ενώ αναφέρει κι αυτός κόκκινες my ass γραμμές και όχι οριζόντια μέτρα, προσθέτει ότι κύριος στόχος είναι η διάσωση του ευρώ! Ανακάλυψε δε τώρα ότι η Τρόικα επιτίθεται στην ελληνική κοινωνία. Τα μνημόνια για τον Κουβέλη ήταν χάδια. Η επίθεση τώρα άρχισε και γίνεται χωρίς σάλιο.





3 comments:

  1. Όταν έχεις κάνει τα κουμάντα σου με τις τσέπες άλλων, όταν δεν πεινάς, δεν κρυώνεις, δεν έχεις πρόβλημα κανένα πέρα από το πόσα περισσότερα θα φας και πόσα θα καλύψεις ....

    σοβαρολογείς πως θα νοιαστούν για τα προσχήματα?????
    Πόσο τους λυπάμαι όταν βγαίνουν με το καχέκτυπο Μάρθα Βούρτση ύφος και κάνουν δηλώσεις δεν λέγεται! είναι ακριβό και το γιαούρτι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα πρόκειται για τον εσμό των ανεπάγγελτων. Τι να καταλάβουν αυτά τα υποκείμενα...

      Ευτυχώς που τα αυγά είναι φθηνότερα...

      Καλό Σ/Κ και σε σένα!

      Delete
  2. ξέχασα
    Καλό Σ/Κ :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...