September 23, 2012

Γειά σου Έλληνα μάγκα...




Πριν χρόνια σε ρωτούσαν "πού πρέπει να κατέβω για το ΟΤΕ;", ρωτούσες εσύ κάτι και σου έλεγαν "μετά το βενζινάδικο της ΣΙΕΛ δεξιά". Τότε είχαμε βαρεθεί τον εθνάρχη και ανυπομονούσαμε να κάνουμε πρωθυπουργό τον Αντρέα. Για να φέρει την "αλλαγή". Τον κάναμε και τα αποτελέσματα τα ζούμε σήμερα. Ήταν όμως μάγκας, λέγαμε, γιατί είχε γκόμενα για την οποία παράτησε τη γυναίκα του! Και τι γκόμενα! Πηδηχταρού και θεούσα, δύο σε ένα.

Το να απαντάς σε ερώτηση που δεν έγινε ποτέ, το κάναμε εθνικό "σπορ". Το ότι δεν καταλαβαίνεις αυτό που σε λέει ο άλλος, προσπαθείς να το κρύψεις με το "επέτρεψέ μου" και αλλάζοντας το θέμα της συζήτησης. Λέγοντας πάντοτε "τα χρήματα "χανόταν" εύκολα, αλλά το φεγγάρι χθες δεν "φαίνονταν".

Έβγαινες όμως αμέσως στους δρόμους, όταν στο ζητούσε ο Χριστόδουλος. Για τα "δίκαια" της πατρίδας. Αυτοί οι 32 που έβγαλαν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό, έχε υπόψη σου ότι πιθανότατα έχουν μικρότερο "κομπόδεμα" από αυτό που είχε ο άνθρωπος του Θεού Χριστόδουλος.

Όλα αυτά τα ακούς και στα ΜΜΕ. Που σου λένε "επέλεξε ένα προϊόν και κέρδισε άλλο ένα". Παρ' όλα αυτά κι εσένα και τα ΜΜΕ πάντοτε σας ενοχλούσαν οι ξένοι που ζούσαν εδώ και δεν μιλούσαν ελληνικά. Γιατί θεωρούσες ότι αφού χρησιμοποιείς τα ίδια ελληνικά με την Τρέμη, γνωρίζεις τη γλώσσα. Κι έτσι ΜΜΕ κι εσύ μαζί, αυτή την αμορφωσιά τη βάλατε στα "υψηλά σαλόνια". Με τον "ελληνικό εργαζόμενο".

Τώρα δηλώνετε όλοι έκπληκτοι με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ενώ αυτό που πρεσβεύει το έχεις μέσα σου "από ανέκαθεν", για να στο πω με δικά σου λόγια. Γι' αυτό σου αρέσει να βλέπεις τους ανεγκέφαλους της Χ.Α. να χτυπούν και να δολοφονούν μετανάστες. Αμόρφωτοι και κομπλεξικοί όπως εσύ, είναι κι αυτοί.


5 comments:

  1. Μην υβρίζεις τον αλάνθαστο λαό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, τόσο αλάνθαστος που κατάντησε πληκτικός πια...

      Delete
  2. Nαι βρε να τους δολοφονήσουν, να τους κρεμάσουν κι όταν τελειώσουν τα πακιστανά να πάρουμε κι εμείς σειρά, να βουτήξουν εμάς, τ΄ αδέλφια μας, τον πατέρα μας που έχει πάγκο στην λαική και δεν κόβει απόδειξη για τα κολοκύθια, την γριά που επιμένει να μη τους ψηφίζει κι ας της δίνουν φαί... ποιός θα τους εμποδίσει? Αυτοί που εμπόδισαν το χάλι που φτάσαμε?

    Συγχίστικα πάλι !

    ReplyDelete
    Replies
    1. To θέμα δεν είναι τα ανεγκέφαλα χρυσαύγουλα, αλλά οι σκατόμυαλοι πατριώτες μας Irma. Και μη συγχίζεσαι, κάνει κακό!

      Delete
  3. Δυστυχώς, έχεις απόλυτο δίκιο... Τα δύο πολυσυλλεκτικά κόμματα ποτέ δεν προσπάθησαν να μεταφέρουν βασικές ιδεολογικές αξίες στον κόσμο τους, αλλά μόνο να τον προσεγγίσουν ψηφοθηρικά. Κι έτσι γιγάντωσαν τα υπερσυνντηρητικά (ξενοφοβικά, αυταρχικά, θρησκόληπτα, φασιστικά) στοιχέια που είχαν.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...