September 25, 2012

Γνωρίστε το Πακιστάν της Ε.Ε.!



Καταφέραμε άλλη μια φορά να γίνουμε πρώτη είδηση σε όλον τον κόσμο, για αρνητικούς λόγους πάλι. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να "εντοπίσει" τον χρήστη του Facebook geron pastitsious, ο οποίος ποτέ δεν προσπάθησε να κρυφτεί! Η Δίωξη κινήθηκε μετά από καταγγελία βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Η Δίωξη δεν θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αυτού του κόμματος αποκαλεί τους μετανάστες "σκουπίδια". Ο καταγγελλόμενος χρήστης του Facebook σατίριζε με χιούμορ, που προφανώς δεν ήταν για όλους, την εκμετάλλευση του μοναχού από τους παπάδες. Η εκμετάλλευση από την εκκλησία του φόβου και της ανασφάλειας φοβικών και αμόρφωτων ανθρώπων, είναι γνωστή. Με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει να επιζήσουν και η εκκλησία και αυτά που πρεσβεύει, μέχρι σήμερα.

Αυτοί που ενοχλήθηκαν από το geron pastitsious είναι οι ίδιοι ακριβώς που καταδίκασαν προχθές την κινητοποίηση των μουσουλμάνων για τη γνωστή ταινία. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε κάποιους που θεωρούν ότι προσβάλλεται η θρησκεία τους. Και οι δύο θεωρούν ότι η θρησκεία τους πρέπει να είναι στο απυρόβλητο και απαιτούν την επιβολή λογοκρισίας για να την "προστατεύσουν".

Και οι μουσουλμάνοι, που πολλοί προέρχονται από θεοκρατικά καθεστώτα, πες ότι είναι αναμενόμενη η αντίδρασή τους. Εμείς τι σκατά κάνουμε; Βαλθήκαμε να επιβεβαιώσουμε την άποψη ότι ζούμε στο Πακιστάν της Ευρώπης;  Όταν η ανάσταση είναι η μεγαλύτερη τρολλιά ever...

Αν και έχουν κόστος τα υλικά και απαιτεί προετοιμασία το παστίτσιο, προβλέπω ότι πλέον οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα θα εκτοξεύουν παστίτσια. Γιατί ο νόμος συμμερίζεται τις απόψεις αυτών που πιστεύουν στην ανάσταση, τον Άγιο Βασίλη, τη δεύτερη παρουσία, το άγιο πνεύμα, ότι είμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι του σύμπαντος και ότι ο Ολυμπιακός θα παίρνει πάντοτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου...




8 comments:

  1. Τι εννοείς δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης??? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, μην το δένεις κι εσύ. Δεν είμαι 100% σίγουρος.

      Delete
  2. Γιατί ο νόμος συμμερίζεται τις απόψεις αυτών που πιστεύουν στην ανάσταση, τον Άγιο Βασίλη, τη δεύτερη παρουσία, το άγιο πνεύμα, ότι είμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι του σύμπαντος και ότι ο Ολυμπιακός θα παίρνει πάντοτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου...

    Καλά αυτοί τι πιστεύουν και κακός για σένα.
    Εσύ όμως δεν λές τι πιστεύεις, μου θυμήζης τον πρετεντερη και τον καψή κατηγορούν επι παντώς επιστητού

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aν με παρακολουθείς, είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι πιστεύω. Eγώ, αν και δεν σε γνωρίζω, καταλαβαίνω ότι έχεις μαλώσει με τη γραμματική.

      Delete
  3. Αναφορικά με το Γέροντα δεν έχω να συμπληρώσω κάτι περισσότερο. Απλά μερικές φορές τρελαίνομαι που αναρωτιούνται ακόμα γιατί ενισχύεται η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά. Το έγραφα προ ημερών και την Παρασκευή μάλλον επιβεβαιώθηκα.
    Με πρόσχημα (γιατί αν είναι ειλικρινές, πρόκειται για αθλιότητα και ηλιθιότητα) τη μείωση της δύναμής της και την "επαναφορά στη νομιμότητα", μόλις έγιναν γνωστά τα περιστατικά σε λαϊκές αγορές, έσπευσαν δήμοι, οργανισμοί και Κεντρική Διοίκηση με ΕΛΑΣ να εξετάσουν τους μικροπωλητές και τις άδειές τους.Έτσι, όμως, ουσιαστικά επιβεβαίωσαν στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είχε δίκιο και πως αν δεν ενεργούσε αυτή, το Κράτος θα κοιμόταν ακόμα (=>μπράβο στους φασίστες).
    Την Παρασκευή σπεύδουν αμέσως οι δικαστικές κι αστυνομικές να συλλάβουν κάποιον που ειρωνευόταν ένα μοναχό (οι φονταμεταλιστές τον θεωρούν φωτισμένο ή προφήτη). Έρχονται ακόμα μία φορά να δείξουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο και πως αν δεν αποκάλυπταν το θέμα οι ναζιστές, ακόμα θα βλασφημούσε ο άπιστος/άθεος.
    Όλα τα βήματα σήμερα της Πολιτείας (δικαστικών, πολιτικών κι εκτελεστικών οργάνων) συγκλίνουν στα μαύρα βήματα του ναζιστικού μορφώματος. Κάθε βήμα τους επιβεβαιώνει στα μάτια του ψηφοφόρου ότι οι φασίστες έχουν δίκιο κι ευτυχώς που μπήκαν στην Βουλή, αλλιώς "οι αριστεροί θα είχαν κυριεύσει το κράτος και οι ανίκανοι θα έκλειναν τα μάτια ξανά"
    .
    Και όπως λέγαμε στο Ιράν η εκεί Χρυσή Αυγή φορά ράσα και στρατιωτική στολή, ενώ εδώ απλά την ψηφίζουν ή τη στηρίζουν...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω μείνει άφωνος Δείμε. Είδα τη συνέντευξη του γέροντα Παστίτσιου στο Βαξεβάνη. Οι μπάτσοι, είπε, είχαν δεχτεί πάνω από 100.000 μέηλ και τηλέφωνα για την ιστοσελίδα του. Και ισχυρίστηκαν ότι τον συνέλαβαν και κατέβασαν τη σελίδα για να γλιτώσουν απο τους "ταλιμπάν". Κι όλα αυτά γιατί οι παπάδες θέλουν να εκμεταλλεύονται τη βλακεία και την ανασφάλεια του κόσμου για να θησαυρίζουν.

      Delete
  4. Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου λέει πως η δίωξη ασκήθηκε από τους λάτρεις του μουσακά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωραίος! Μακάρι να είχε γίνει έτσι κι όχι γιατί κάποιοι θεωρούν την Ελλάδα, Πακιστάν.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...