October 31, 2012

Το σχέδιο της κυβέρνησης




Η κυβέρνηση, που είναι πιο γνωστή και ως τρόικα εσωτερικού, είναι σαφές ότι συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική με τις δύο προηγούμενες κυβερνήσεις του βλάκα ΓΑΠα και του τραπεζίτη Παπαδήμιου. Συνεχίζει την ίδια πολιτική ενώ γνωρίζει που μας έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα. Στην ύφεση και τη λιτότητα, παρέα με την ανεργία, την εξαθλίωση και τις αυτοκτονίες. 

Όλα αυτά γίνονται με βάση ένα σχέδιο που έχει ένα τελικό στόχο. Τον εκμηδενισμό της αξίας των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου και των ιδιωτών, ώστε να πουληθούν έναντι ελαχίστου τιμήματος στους ξένους "φίλους" μας.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η αιφνιδιαστική χθεσινή κατάθεση από τον Στουρνάρα τροπολογίας, με την οποία οι κλάδοι Υγείας του ΕΤΑΠ ΜΜΕ εντάσσονται βιαίως στον ΕΟΠΥΥ, μαζί με την περιουσία τους. Η άμεση αντίδραση της ΕΣΗΕΑ ήταν η κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών σε όλα τα ΜΜΕ.

Η κυβέρνηση γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα υπήρχε άμεση αντίδραση και την αποζητούσε. Τώρα παρακαλεί και εύχεται η απεργία αυτή στα ΜΜΕ να μην τελειώσει ποτέ. Ώστε να μην ενημερώνονται οι πολίτες για αυτά τα "θαυμαστά" πράγματα που κάνει η κυβέρνηση. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σα(χλα)μαράς μίλησε έντονα στον Στουρνάρα, λέγοντάς του ότι έπρεπε να έχει σκεφτεί νωρίτερα την τροπολογία αυτή, ώστε οι Έλληνες να μην έχουν μάθει τίποτα για τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ, το δημοσίευμα του Guardian, την αντίδραση του Δένδια και το πόσο ρόμπα έγινε τελικά αυτός, μετά τη δημοσιοποίηση των ιατροδικαστικών πορισμάτων. Του έκλεισε δε απότομα το τηλέφωνο, λέγοντας "για να μη σου πω τίποτα για τον Βαξεβάνη"...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...