November 10, 2012

Παίζουν τα ρέστα τους...


 
Τα διαπλεκόμενα βρίσκονται πάλι στα καλύτερά τους. Παρ' όλο τη διεθνή αρνητική κριτική στην κυβέρνηση για την τελευταία της "επιτυχία" να πάρει τα μέτρα που μόνο σε κατεχόμενη χώρα αρμόζουν, με την απειλή της μη παροχής της δόσης και της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, MEGA και ΒΗΜΑ θεωρούν ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ΣΥΡΙΖΑ. Ακουλουθώντας το παράδειγμα του ψευτόμαγκα στο εσωτερικό και κότα στο εξωτερικό Βενιζέλου, ο οποίος τώρα θέτει πάλι το ζήτημα της διαπραγμάτευσης. Συνεχίζοντας να κοροϊδεύει τον κόσμο, με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ από το 2009, κάθε φορά που δέχονταν τα "σωτήρια" μνημόνια. Αυτά που οδήγησαν το χρέος από το 120% του ΑΕΠ το 2009 στο 189% σήμερα!

Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της, γνωρίζοντας ότι αυτό που έγινε είναι το τελευταίο κρώξιμο της κυβέρνησης, που έπεσε πάνω στη χώρα και το λαό σαν πεινασμένο κοράκι. Την ίδια ώρα, ετοιμάζεται να κάνει αυτό που έκανε πάντα η ελληνική κυρίαρχη τάξη. Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν πολύ γι' αυτούς από τις αντιδράσεις του κόσμου, οι οποίες αυτή τη φορά θα είναι εξαιρετικά βίαιες, θα την κοπανήσουν στο εξωτερικό. Το μόνο που δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα είναι η χώρα που θα κρυφτούν. Η Αίγυπτος δύσκολα θα "παίξει" σήμερα, υπάρχει όμως πάντα η Γαλλία και η Γερμανία της φίλης του Σα(χλα)μαρά Αδόλφας.


2 comments:

  1. Τα τσιράκια της φιλομνημονιακής συγκυβέρνησης να δούμε πού θα κρυφθούν? Πάντως προτείνω μόλις ανέβει νέα (Αριστερή λογικά) Κυβέρνηση να προβεί σε αφαίρεση υπηκοότητας/ιθαγένειας από διάφορα 'παπαγαλάκια' και φυσικά αυτοδίκαιη κατάσχεση όλων των περιουσιακών τους στοιχείων.

    Ας διαφύγουν στο εξωτερικό με όσα έχουν προλάβει να βγάλουν σε μη ανιχνεύσιμους ελβετικούς λογαριασμούς για να βλέπουν την Ελλάδα στα όνειρά τους...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το να διαφύγουν έτσι δεν θέλω να το βλέπω ούτε στα χειρότερα όνειρά μου...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...