November 15, 2012

"Θεσμικές" συναντήσεις




Χθες μάθαμε ότι η συνάντηση μεταξύ δύο απατεώνων (sic) είναι θεσμική λειτουργία. Τον χαρακτηρισμό έκανε το κόμμα του ενός, του Βενιζέλου, αναφερόμενο στις αντιδράσεις των μικροομολογιούχων για την απώλεια των καταθέσεών τους μέσω του "σωτήριου" PSI. Περιμένω να καταδικάσει τις εκδηλώσεις και ο Δένδιας. Αν δε δημοσιεύσει τη σχετική είδηση και ο Guardian, είμαι σίγουρος ότι ο Δένδιας θα μηνύσει πάλι την εφημερίδα. Επίσης, αν σχολιάσουν το θέμα στην πρωινή ζώνη της ΝΕΤ, ο Λιάτσος θα θέσει πάλι σε αργία το δίδυμο Κατσίμη - Αρβανίτη.

Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι όσοι αντέδρασαν είναι "αγανακτισμένοι υποκινούμενοι". Κατηγορεί την αστυνομία ότι δεν έκανε όσα έπρεπε. Προτρέπει δε τους ομολογιούχους να απευθυνθούν στην κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που τους έδωσαν ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις! Το γεγονός ότι ο Βενιζέλος είχε διαβεβαιώσει τους ομολογιούχους ότι το PSI δεν αφορούσε τα ομόλογά τους και μετά τα "κούρεψε", για το ΠΑΣΟΚ είναι άσχετο θέμα. Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούσε προμήθεια από υποψήφιο επενδυτή ως υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση Παπαδήμιου, είναι και αυτό άσχετο θέμα και για το ΠΑΣΟΚ και όσους θεωρούν ότι η θέση του "όλου" ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πίσω από τα σίδερα, παρέα με τον ομοιδεάτη σύντροφο στο κόμμα και τη μάσα Άκη...


2 comments:

  1. Μπένυ ο Μαφιόζος. Μια ζωή προικοθήρας, παράσιτο στους γύρω του, κομπλεξικός, εγωπαθής, κατάρα για το λαό. Εντούτοις, εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας έσπευσαν να ψηφίσουν το παχύδερμο, αν και ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, ως Αρχηγό της 'Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης' (χα χα χα).

    Όπως μισό εκατομμύριο απαίδευτα (δηλαδή δίχως ανατροφή & μόρφωση) δίποδα ζώα ψήφισαν Χρυσή Αυγή...

    Τελικά Swell δεν αξίζει να είμαστε τόσο πονόψυχοι με τους συμπολίτες μας. Αρκετοί από αυτούς είναι ένοχοι κατ'εξακολούθηση και πρέπει να χρεωθούν δικαίως τα δικά μας δεινά. Εμείς τί φταίξαμε?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ε, ο Έλληνας δεν φημίζεται για τις επιλογές που κάνει. Το σημείο που βρισκόμαστε, το επιβεβαιώνει...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...