November 21, 2012

Μια νέα Νυρεμβέργη...


Όταν ένα παιδί έχει φάει πολύ ξύλο από τους γονείς του και, γενικώς, έχει εισπράξει σαν παιδί μια αρνητική (sic) συμπεριφορά από αυτούς, είναι σχεδόν βέβαιο ότι όταν μεγαλώσει και αποκτήσει δικά του παιδιά, θα τους συμπεριφερθεί πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το Ισραήλ. Τηρώντας τις αναλογίες, αντιμετωπίζει τους Παλαιστίνιους με τον ίδιο τρόπο που οι Ναζί αντιμετώπισαν τους Εβραίους. Έχοντας στη διάθεσή τους μια τεράστια πολεμική μηχανή σκοτώνουν Παλαιστίνιους ανάλογα με τις ορέξεις τους. Και προφανώς, αφού μπορούν να γνωρίζουν ποιός βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται και να τον εξολοθρεύουν, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν ποιοί βρίσκονται μέσα σε ένα διαμέρισμα ή γραφείο. Πόσο μάλλον μπορούν εύκολα να διακρίνουν ότι τα άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο σε μια αλάνα, είναι παιδιά. Επομένως το γεγονός ότι το Ισραήλ σκοτώνει παιδιά οφείλεται σε ηθελημένη πράξη.


Γι' αυτό εξισώνονται από τα ΜΜΕ οι 120 νεκροί Παλαιστίνιοι με τους 3 Ισραηλινούς. Γι' αυτό ουδείς μιλά για την τεράστια καταστροφή των ήδη ελάχιστων υποδομών της Γάζας και της Δυτικής Όχθης. Γι αυτό ο Obama και ο Μπαν Γκι-Μουν αναγνώρισαν το δικαίωμα "αυτοάμυνας" του Ισραήλ.

Αν δεν πρέπει τώρα να συσταθεί ένα νέο δικαστήριο "Νυρεμβέργης" που θα δικάσει το Ισραήλ για τα εγκλήματά του, πότε;




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...