November 8, 2012

Βροχές...



Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς! Η πρώτη δυνατή βροχή δεν ενόχλησε τον κόσμο και όλοι έμειναν στην πλατεία. Αν και ήταν γνωστό ότι θα έβρεχε, το "προνοητικό" κράτος είχε τοποθετήσει στη Βασ. Σοφίας τις υδροφόρες που εκτοξεύουν νερό! Η κίνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να αναρτήσουν πανό στην Βουλή έγινε δεκτή με ενθουσισμό. Λίγο μετά τις οκτώ εμφανίστηκαν τα γνωστά "καλόπαιδα/μαλακιστήρια" που άρχισαν τις προκλήσεις στους μπάτσους. Οι μπάτσοι απάντησαν με το γνωστό τρόπο: Τη δεύτερη βροχή, αυτή με τα χημικά.

Στις εννιά άρχισε η καταιγίδα. Ο κόσμος σταθερός στην πλατεία. Η δυνατή βροχή βοήθησε στη μικρή αποτελεσματικότητα των χημικών. Δεν "προστάτεψε" όμως το εκδοτήριο εισιτηρίων στην Όθωνος, που κάηκε ολοσχερώς.

Γύρω στα μεσάνυχτα άρχισε να "βρέχει" διαγραμμένους βουλευτές. Από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, επειδή "δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις". Αυτό απαιτεί η "δημοκρατία" που εφαρμόζουν τα δύο κόμματα στο εσωτερικό τους. Έτσι από τους 180 περίπου βουλευτές που είχε τον Ιούνιο η κυβέρνηση, "αισίως" χθες έφτασε στους 153. Αυτοί οι 153, με την απόφασή τους να ψηφίσουν υπέρ του πολυνομοσχεδίου, υπέγραψαν τη "θανατική" καταδίκη της χώρας και του λαού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το εκδοτήριο στις φλόγες και ο καπνός στον ήδη μαύρο ουρανό. Μαύρος από τη "μαυρίλα" που επικρατούσε μέσα στη Βουλή, αυτή που "μαύρισε" το μέλλον μας.




3 comments:

  1. Εγώ το δήλωσα και ξέσπασε καβγάς στο φατσοβιβλίο: Μόνη λύση ο πόλεμος της γειτονιάς.
    Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δήμο, σε κάθε δρόμο, να μην τολμάει, να τρέμει να εμφανιστεί κάποιος από τους υπεύθυνους πολιτικούς.
    Έτσι, έφυγε ο ένας πρωθυπουργός, έτσι ασκήθηκε πίεση για εκλογές.
    Μόνη λύση ο πόλεμος της γειτονιάς.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ απολύτως Δείμε, αν δεν ξεκινήσουμε από κάτω δεν θα κάνουμε τίποτα. Άσε που από τη μέση και πάνω εμφανίζονται πάντοτε τα μπλε και πράσινα "τρωκτικά", αυτά που τρώνε τα πάντα...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...