December 15, 2012

Τρομοκράτες




Είναι φυσική νομοτέλεια όταν έχεις υπάρξει αρχηγός των τραμπούκων της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο σου, τη Καλαμάτα, αυτή την "ιδεολογία" να μην την ξεχάσεις ποτέ. Ακόμη και όταν έγινες αρχηγός της ΝΔ και άλλαξες "κοστούμι," η τραμπούκικη νοοτροπία θα σε ακολουθεί πάντα και θα έρχεται στην επιφάνεια δοθείσης ευκαιρίας κι αφορμής.

Ο εναγκαλισμός του Σα(χλα)μαρά με στελέχη του ΛΑΟΣ τα οποία είχαν αποδεδειγμένη προϋπηρεσία ως τραμπούκοι, επιβεβαιώνει τη σχέση αυτή. Η μη συμμετοχή της ΝΔ στη σημερινή πορεία του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος (EGAM - European Grassroots Antiracist Movement) δείχνει τη δυσκολία της να καταδικάσει τη δράση της αδελφικής (κατά δήλωση Π. Ψωμιάδη) Χρυσής Αυγής κατά των μεταναστών.

Η υιοθέτηση από τον Σα(χλα)μαρά του λεξιλογίου της ΧΑ για το μεταναστευτικό προεκλογικά, "έστρωσε το χαλί" για την είσοδο των Ναζιστών στη Βουλή. Το λεξιλόγιο αυτό χρησιμοποιείται πλέον σε κάθε περίπτωση που ο Σα(χλα)μαράς θεωρεί ότι τον εξυπηρετεί.

Έτσι χαρακτήρισε χθες τρομοκράτες τους εργαζόμενους των ΠΟΕ - ΟΤΑ επειδή αντιδρούν στο μέτρο της διαθεσιμότητας. Σε λίγο ο Σα(χλα)μαράς θα θεωρήσει τρομοκράτες τους ανέργους, όσους πεινούν, εκείνους που δεν έχουν θέρμανση ή ηλεκτρικό ρεύμα, αυτούς που δεν έχουν ιατροφαρμευτική περίθαλψη και αντιδρούν.

Θα τους χαρακτηρίσει τρομοκράτες ο πραγματικός τρομοκράτης που οδήγησε εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα παραπάνω: Την ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση, χωρίς αιδώ κι ευαισθησία! Για να ικανοποιήσει τις δεσμεύσεις του στη διεθνή αλητεία των δανειστών...




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...