January 10, 2013

Άλματα λογικής και αλητείας




Η τελευταία πληροφορία για το USB στικάκι που κυκλοφόρησε χθες και, σύμφωνα με αυτήν, το στικάκι που έδωσε ο Διώτης στον Βενιζέλο είχε δημιουργηθεί τον Ιούλιο του 2010, όταν το είχε στα χέρια του ο Διώτης. Με αφορμή αυτή την πληροφορία οι γνωστοί "έγκριτοι" δημοσιογράφοι έσπευσαν να "αθωώσουν" όχι μόνο τον Παπακωνσταντίνου, αλλά και τον Βενιζέλο.

Και καλά, να δεχτείς ότι δεν έχουν ακούσει οι δημοσιογράφοι ότι κυκλοφορούν δεκάδες στικάκια με τη λίστα. Να δεχτείς επίσης ότι δεν μπορούν να σκεφτούν αυτή την πιθανότητα. Αλλά να μη θυμούνται ότι τον Βενιζέλο δεν τον κατηγόρησε κανείς για την αλλοίωση της λίστας, αλλά για την "εξαφάνισή" της στα συρτάρια του γραφείου του, αυτό πώς μπορείς να το δεχτείς;

Αυτό το λογικό ατόπημα το κάνουν από χθες πολλοί δημοσιογράφοι, τόσο της τηλεόρασης όσο και του ραδιοφώνου. Επιβεβαιώνουν με αυτό τον τρόπο τη διαπλοκή που υπάρχει μεταξύ πολιτικών και ΜΜΕ. Διαπλοκή που "διέπρεψε" στην Ελλάδα κυρίως με το ΠΑΣΟΚ. Παντρεύτηκε, δηλαδή, η διαπλοκή την αλητεία...



2 comments:

  1. Πάλι με το πασοκ τα'χεις και το βαράς ρε συ.
    Είπαμε σημασία έχει πόσο λαμόγιος είσαι, όχι τι δηλώνεις πως είσαι.
    Δηλαδή η νουδού και το ρουσσόπουλο-σύστεμ ;
    Η μήπως το σύριζα πράμα θα είναι αγνό κι αμόλυντο ; Θα πέσει κλάμα και γέλιο μαζί.

    Κατα τα άλλα, σωστός.

    Ο έχων ελάχιστες γνώσεις απο υπολογιστές ξέρει οτι εξ αρχής αυτη η υπόθεση με το βρωμοστικάκι βρωμάει και θα καταλήξει σε αμφιβολίες βάσει των οποίων θα αθωωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, πολύ απλά γιατί δεν μπορεί να βρεθεί με βεβαιότητα το ποιά κόπια έγινε απο ποιά.
    Το πότε έγινε είναι παραμύθι.
    Το αλλάζει αυτο ο καθένας όποτε θέλει.

    Μπαρμπαγιάννης

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπαρμπαγιάννη, το θέμα είναι ότι και οι δύο έκρυβαν τη λίστα για δύο χρόνια, με διάφορες προφάσεις. Και στη λίστα δεν είσαι ούτε 'συ, ούτε 'γω. Είναι ο εσμός τους.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...