January 14, 2013

Φουλ γκάζι!



Φουλ γκάζι έχει πατήσει η κυβέρνηση. Πηγαίνει ολοταχώς στη δεκαετία του 1960, τότε που δοξαζόταν ο Τριανταφυλλίδης και η πολιτική του. Σήμερα βεβαίως δεν υπάρχουν τρίκυκλα και οι σιδηρολοστοί είναι δύσχρηστοι. Υπάρχουν όμως γρήγορα αυτοκίνητα, που κάλλιστα μπορεί να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες (ποιός θα τα σταματήσει;) και καλάσνικοφ. Ο καθένας μπορεί πλέον να βρει ένα καλάσνικοφ.

Στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, ρίχτηκαν πυροβολισμοί με καλάσνικοφ από ένα τροχοφόρο κατά των κεντρικών γραφείων της ΝΔ. Μία από τις σφαίρες που ρίχτηκαν, ακούω ότι βρέθηκε στο γραφείο του Σα(χλα)μαρά.

Αυτή είναι η είδηση που αναμεταδίδεται από όλα τα ΜΜΕ. Σε αυτά παρελαύνουν από το πρωί οι εκπρόσωποι των κομμάτων και ρεπόρτερς από τον τόπο της επίθεσης. Δεν άκουσα κανέναν πολιτικό ή δημοσιογράφο να διερωτάται πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει ΕΝΑ αυτοκίνητο της αστυνομίας ή της ασφάλειας έξω από τα γραφεία του κυβερνητικού κόμματος στη Συγγρού, σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Όταν έξω από το σπίτι και το γραφείο του Μητσοτάκη υπάρχουν μονίμως αστυνομικοί και ασφαλίτες με περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα...

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε ένα αυτοκίνητο να ακολουθήσει αυτό των δραστών της επίθεσης, ή έστω να το δει, δεν είναι τυχαίο. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Κεδίκογλου, στον Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ (αυτός παίρνει μαθήματα από την πεθερά του) και τον Καρύδη του ΠΑΣΟΚ να κάνουν δηλώσεις όπου, εμμέσως πλην σαφώς, έριξαν πάλι την ευθύνη στο ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλαβαίνω ότι η κυβέρνηση, πιστή στις παραδόσεις, έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα στην προσπάθειά της να τελειώσει απερίσπαστη το έργο της. Γι' αυτό επιτίθεται μονίμως και για οτιδήποτε στο ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν υπάρχει προσφορότερο μέσο από την προβοκάτσια, στην οποία η ΝΔ και οι πρόγονοί της έχουν "διαπρέψει". 

Με τη σημερινή προβοκάτσια η κυβέρνηση πετυχαίνει, εκτός απο την τρομοκράτηση του κόσμου που συνεχίζει να ενημερώνεται αποκλειστικά από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, να στρέψει αλλού την προσοχή του. Γιατί σήμερα ψηφίζεται με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, αυτό το κατάπτυστο για τους περισσότερους Έλληνες, όχι όμως για την κυβέρνηση Σα(χλα)μαρά και τους γελοίους συνοδοιπόρους της, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη, κείμενο:





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...