January 16, 2013

Η μάχη του Δένδια κατά της ανομίας!




Τον πόλεμο κήρυξε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας κατά της ανομίας. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τεράστιο ζήτημα ανομίας που προκύπτει από τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων. Λογικό, όταν καταλαμβάνεται ένα δημόσιο κτίριο μπλοκάρουν τα πάντα. Σταματά η εκταμίευση των δόσεων, ανεβαίνουν τα spreads, ενσκήπτουν μαζί η νόσος των πτηνών, των αγελάδων και ο κίτρινος πυρετός. Στερεύει το γάλα από τις μητέρες που θηλάζουν, τα σκυλιά αλυχτάνε όλη τη νύχτα και ο ήλιος δεν ανατέλλει ποτέ.

Αντίθετα, δεν υπάρχει καμιά συνέπεια, άρα για τον Δένδια δεν προκύπτει ανομία, όταν έχουμε περιπτώσεις όπως η μετά τόσο καιρό ακόμα συνεχιζόμενη ΕΔΕ για τον εντοπισμό του μπάτσου που "ψέκασε"τον Μ. Γλέζο. Δεν υπάρχει θέμα ανομίας που ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα του Τσουκάτου. Όπως δεν είναι ανομία, το ότι δεν έχουμε μάθει ακόμα τα ονόματα αυτών που τα "πήραν" από τη SIEMENS. 

Τελικά, η ανομία εντοπίζεται στις καταλήψεις, στις οροθετικές γυναίκες και στους μετανάστες. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά. Μια χαρά κατάσταση είναι που δύο υπουργοί Οικονομικών, ο ένας και αρχηγός κόμματος, εξαφάνισαν τη λίστα Λαγκάρντ για να προφυλάξουν κάποια επιφανή μέλη του εσμού τους. Μια χαρά νομιμότητα έχουμε, όταν μένει ανεξιχνίαστη μια υπόθεση (κλικ) για την οποία βοά όλος ο κόσμος. Αλλά είπαμε, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Απλά κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...