January 18, 2013

Δεν υπάρχει πάτος!




Χθες επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει πάτος στην κατάπτωση της πολιτικής ζωής του τόπου. Η χθεσινή διαδικασία και η ψηφοφορία για τη σύσταση προκατακτικής επιτροπής της Βουλής, για τη διερεύνηση πιθανών ποινικών ευθυνών, απέδειξε το πόσο χαμηλά βρίσκεται το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Απέδειξε επίσης ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό έχει όλα τα εχέγγυα να πάει ακόμα πιο χαμηλά.

Ο συνταγματολόγος, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε χθες ότι φεύγοντας από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πήρε μαζί του σε ένα αρχείο τον αμυντικό σχεδιασμό της χώρας! Γνωρίζοντας εκ των προτέρων, αφού είχε μετρήσει τα "κουκιά", ότι θα γλίτωνε την παραπομπή για την υπεξαίρεση δημοσίου εγγράφου, την απιστία προς την υπηρεσία και τη ζημία του δημοσίου από τα διαφυγόντα έσοδα από τη μη φορολόγηση των γνωστών μεν - εξαιρετέων δε ανθρώπων, τα ονόματα των οποίων υπάρχουν στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επανειλημμένως με ποταπό τρόπο στο δημοσιογράφο και εκδότη του Hot Doc Κ. Βαξεβάνη. Δεν θα του συγχωρήσει ποτέ τη δημοσίευση της λίστας, που αυτός και ο Παπακωνσταντίνου είχαν "εξαφανίσει" επί δύο χρόνια. Παράλληλα, θεώρησε ότι τον αθωώνει ο Διώτης σε συνέντευξή του την οποία μάλιστα, πρόσθεσε, την έδωσε στο γνωστό δημοιογράφο των Νέων, Γιώργο Παπαχρήστο. Ο Παπαχρήστος μέχρι πρότινος ήταν ο "Πρετεντέρης" του ΔΟΛ. Μέχρι τη στιγμή που ο Ψυχάρης έκανε τη θεαματική κωλοτούμπα και άλλαξαν όλοι και όλα.

Ο Παπακωνσταντίνου, στην προσπάθειά του να πείσει για την αθωώτητά του, είπε ότι υπήρξε πάντοτε νομοταγής. Προφανώς πιστεύει ότι η πισίνα στη Σέριφο είναι υπεράνω των νόμων...

"Κάτσε κάτω ρε, πάλι πιωμένη είσαι;" Αυτά είπε ο Κασιδιάρης στην Πιπιλή, τηρώντας τα "λεκτικά έθιμα" της ΧΑ. Τα "πρακτικά" τα εφάρμοσαν οι ομοιδεάτες του προχθές , δολοφονώντας ένα νεαρό Πακιστανό στα Πετράλωνα.

Αν αναρωτιέται κανείς τί κάνει η δικαιοσύνη για όλα αυτά, αυτή συναγωνίζεται την πολιτική στην κατάπτωση. Όπως δεν υπάρχει πάτος στην εξαθλίωση του κόσμου που επιβάλλει η κυβέρνηση, δεν υπάρχει πάτος ούτε στην κατάπτωση της πολιτικής και της δικαιοσύνης.



2 comments:

  1. Ξέχασες να αναφέρεις την σημερινή αθώωση από τη 'Δικαιοσύνη' έξι από τους οκτώ καταδικασθέντες (σε Πρωτόδικο βαθμό) Αστυνομικούς για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή. Η γνωστή και ως 'υπόθεση Ζαρντινιέρα'...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστά, πρόκειται για άλλη μια "θαυμαστή" απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων, που ικανοποιεί το λαϊκό αίσθημα περί δικαίου. Προστίθεται κι αυτή στο μακρύ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...