February 28, 2013

Billy the crook



"Μπίλλυ ο απατεώνας". Αυτός θα είναι στα ελληνικά ο τίτλος της νέας ταινίας που πρόκειται να γυρίσει ο Κουεντίν Ταραντίνο με τη ζωή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Το διαφορετικό στοιχείο σε αυτή την ταινία, θα είναι το πολύ χρήμα στη θέση του πολλού αίματος, στο οποίο μας έχει συνηθίσει στις μέχρι τώρα ταινίες του ο γνωστός σκηνοθέτης.

Στο ρόλο του διώκτη του απατεώνα Μπίλλυ θα εμφανιστεί ο Π. Ψωμιάδης. Ο Ταραντίνο τον επέλεξε γιατί ο Ψωμιάδης έχει υποδυθεί στο παρελθόν το ρόλο του Ζορό. Ο Ψωμιάδης δέχθηκε ευχαρίστως την πρόταση του Ταραντίνο γιατί "συμπαθούσε" πάντοτε τον Παπαγεωργόπουλο.

Τα χρήματα για την παραγωγή της ταινίας θα συνεισφέρει η ΝΔ. Πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Σα(χλα)μαράς τον Ταραντίνο και του το πρότεινε, γιατί θέλει να εκμεταλλευτεί υπέρ του κόμματος τη δημοσιότητα που θα κερδίσει η ταινία.

Παρά λίγο να δημιουργηθεί εμπλοκή στην υπόθεση, γιατί όταν κατάλαβε ο Ταραντίνο με ποιον μιλούσε, του πρότεινε να αναλάβει την παραγωγή της επόμενης ταινίας "Tony the jerk", που θα έχει ως θέμα τον ίδιο.



2 comments:

  1. Όπως σχολίασα και στο facebook το αστείο με τη ΝΔ είναι ότι εγκαλεί το ΣΥΡΙΖΑ όταν έχει γεμίσει τον τόπο με καταδικασμένους... Ο άνθρωπος της καρδιάς καταδικάστηκε και κρίθηκε έκπτωτος. η Δημαρχάρα μας και ο Γενικός του από μία ισόβια κάθειρξη και κάπου εκεί κοντά έρχονται οι κουμπάροι, ο πρώην Αργολίδος, οι κατά νόμιμον ίσον ηθικόν... Και βέβαια ακόμα αναμένουμε την πλευρά του ΠΑΣΟΚ (ολίγη από Τσουκάτο και Siemens που αναζητούμε στα ράφια με μπόλικη από Ακη).
    Από την ανακοίνωση της ΝΔ το πιο ενδιαφέρον δεν είναι ότι εγκαλεί το ΣΥΡΙΖΑ (παντού κολλάει ένας ΣΥΡΙΖΑ), αλλά το ότι προσπαθούν να δικαιολογήσουν το Σαμαρά σημειώνοντας ότι πριν 1,5 χρόνο δε γνώριζαν ούτε αυτός ούτε οι δικαστές. Αν είναι έτσι, κ. Σαμαρά, μην προτρέχετε της δικαιοσύνης. Την άλλη φορά την πάτησε ο Δένδιας που προκατέλαβε ιατροδικαστική έρευνα και καταδικάστηκε η χώρα για βασανιστήρια (παραλείπω τις μηνύσεις που ΘΑ έκανε)
    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δείμε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτα από "Παπαγεωργόπουλους". Ο καθένας μας γνωρίζει αρκετούς από αυτούς. Η δικαιοσύνη όμως τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά "επιλεκτική"...

      Στο σημείο που έχουν φτάσει τα 2 κόμματα, σε λίγο θα κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικά για οτιδήποτε συμβαίνει.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...