February 10, 2013

Μήπως γίνομαι ρατσιστής;




Τον βλέπω με αυτό το ύφος, με τα μισόκλειστα μάτια και το βλέμμα της αγελάδας, να λέει ότι λέει  όταν ανοίγει το στόμα του και νομίζω ότι ο Κασιδιάρης δεν είναι Έλληνας. Σκέφτομαι ότι και τον αρχηγό του τον μαζέψανε σε μια επιχείρηση "σκούπα" της αστυνομίας, γιατί δεν είχε χαρτιά και έχει σκούρο δέρμα και ψυλλιάζομαι.

Από την άλλη, είναι γνωστό ότι πολλά από τα πρωτοπαλίκαρά τους είναι Αλβανοί με εξελληνισμένα ονόματα. Σκέφτομαι τα ελληνικά τους, όπως το "εγέρθητου" και καταλήγω στο ότι δεν έχουν παρακολουθήσει ελληνικό σχολείο.

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν η προκατάληψη και η μανία τους κατά των μεταναστών οφείλεται στην προσπάθεια που κάνουν για να κρυφτούν οι ίδιοι και να αποφύγουν την οργή των ομοιδεατών τους. Οι οποίοι θα τους επιτεθούν και θα τους χτυπήσουν πολύ άσχημα, όχι μόνο γιατί δεν είναι Έλληνες αλλά, κυρίως, γιατί κάνουν τους Έλληνες! Και αυτό για τους αρχαίους Έλληνες αποτελούσε ύβρι. Το ίδιο πιστεύουν και οι παπάδες. 

Προβλέπω να φεύγουν νύχτα και με ψεύτικα χαρτιά σαν τον Τριανταφυλλίδη...

 




8 comments:

  1. Παλιορατσιστή Σουέλ ειδα μια ξανθιά χτες δυό μέτρα, κορμάρα παίκτρια του βόλλεϊ και λεω αμαν ρε παιδί μου κινδυνεύει αφου ειναι ξένη. Αλλα μου μίλησε ελληνικά οταν ζήτησα μιά πληροφορία για ενα κατάστημα.
    Πρέπει να βγάλουμε ταφτώτιτεσ να τις κολλάμε στο κούτελω να φένετε που είμασται γκρέκο πράμα ρε ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τζονάκε δεν υπήρχε άλλος να ρωτήσεις; Και τη δίμετρη, ΕΣΥ τί την ήθελες; Ταφτώτησ βέβεα, αμέσος!

      Delete
  2. Μπα, φοβάμαι ότι η ευχή σου δε θα πιάσει...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kι εγώ το φοβάμαι γαμώτο...

      Delete
  3. Λάθος άκουσες: Εγέρθουτου ξεστόμισε.

    Ανέκδοτο που κυκλοφορεί: "Βρήκε ο Τζιμπούρ τον χαμένο αδελφό του και έκτοτε παίζει μπαλάρα"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συγγνώμη για το λάθος. Και η ομοιότητα εκληκτική, τα δύο "πνεύματα" συναντήθηκαν και ταυτίστηκαν.

      Delete
  4. Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα τους Φασίστες. Η ταινία που θα προβληθεί πολύ την χρονιά που διανύουμε. Μην φοβάστε τους νεοναζί. Αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι θρασύδειλοι και αδύναμοι. Θα μαζέψουν πολλά μπουκετίδια και εντέλει θα αλλαξοπιστήσουν.

    Παράλληλα πρέπει να επικεντρωθούμε στους συμπολίτες μας (Δεξιούς και πρώην Πασόκους) που αμφιταλαντεύονται και να τους προβάλλουμε σε κάθε ευκαιρία τις παρανομίες και τις λοιπές μαλακίες των νεοναζί (όπως την πρόσφατη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης της Χρυσής Αυγής, Γερμανών νεοναζί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο). Έως ότου τους ταυτίσουν στην συνείδησή τους με ανθέλληνες προδότες και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι δεξιοί και οι Πασόκοι δεν θα αντιδράσουν, γιατί έχουν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου στα κόμματά τους, ων ουκ έστιν αριθμός.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...