February 18, 2013

Τα "όπλα" της Ελλάδας




Γνωρίζαμε ότι τα "όπλα" της Ελλάδας ήταν πάντοτε ο ήλιος και η θάλασσα. Αυτά που έκαναν πάντα την Ελλάδα ένα δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό. Γι' αυτά αγάπησαν την Ελλάδα οι Βόρειοι και οι Βόρειες, πολλές από τις τελευταίες έμειναν για πάντα εδώ.

Όταν φάνηκε ότι η Τουρκία πρόσφερε το ίδιο "πακέτο" με καλύτερες προδιαγραφές, σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να βρούμε κάτι ώστε να βελτιώσουμε το προϊόν που προσφέραμε. Να προσθέσουμε στο λαμπερό ήλιο και τη γαλάζια θάλασσα κάτι άλλο, το ίδιο εντυπωσιακό.

Και μετά από ώριμη σκέψη, βρήκαμε το αναγκαίο τρίτο στοιχείο. Την αχαλίνωτη αλητεία. Αυτή που κυριαρχεί στη δημόσια ζωή της χώρας τα τελευταία χρόνια. Μετά την επίδειξη του τσαμπουκά της ΕΛΑΣ του Δένδια, με τη δημοσίευση των αγρίως χτυπημένων συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό, μαθαίνω σήμερα ότι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τον Σα(χλα)μαρά στο ταξίδι του στο Κατάρ, όπου πήγε δήθεν για να βρει επενδυτές - στην πραγματικότητα για να συναντηθεί εν κρυπτώ με τον Ερντογάν - τον συνόδευαν πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός Φ. Βρυώνης. 

Έτσι, μετά τον Μαρινάκη του Ολυμπιακού, ο Σα(χλα)μαράς βρήκε και δεύτερο πόλο που αποδεικνύει την πρόσδεσή του στο άρμα της ελίτ της τοπικής αλητείας. Για να μη χαλάσει τη μαγιά του ΓΑΠα και του Σημίτη. Στο ίδιο "πνεύμα" έδωσε τη διαβεβαίωσή του ότι δεν πρόκειται να μειωθεί ο κατώτατος μισθός. Γι' αυτό ακριβώς είμαστε σίγουροι ότι θα μειωθεί...

Η αχαλίνωτη αλητεία επιβάλλει την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη σε βαρος του περιβάλλοντος και των ανθρώπων. Γι' αυτό, ενώ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δεν λένε λέξη για την καταστροφή που συντελείται στις Σκουριές της Χαλκιδικής από τους Καναδούς και τον Μπόμπολα, έκαναν χθες πρώτη είδηση την επίθεση και πυρπόληση από αγνώστους μηχανημάτων της εταιρίας εξόρυξης. Εξεμάνησαν για την "τρομοκράτηση" των φυλάκων των εγκαταστάσεων. Για την τρομοκρατία όμως των κατοίκων από τα ΜΑΤ και το μέλλον που τους επιφυλάσσουν, ούτε λέξη.

Γιατί η ομερτά τηρείται πάντοτε από τις μαφίες, την επίσημη  και αυτή των ελληνικών ΜΜΕ...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...