February 24, 2013

Η ευγνωμοσύνη του Σα(χλα)μαρά στον Ολάντ...





Η ικανοποίηση του Σα(χλα)μαρά από τα αποτέλεσματα της επίσκεψης Ολάντ, φάνηκε ήδη από την ώρα που ο Γάλλος ηγέτης ήταν ακόμη εδώ. Από το γεγονός ότι στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο ίδιος ο Σα(χλα)μαράς. Από τους Ευέλπιδες που είχαν παρατάξει στα παρτέρια και στα σκαλιά του προεδρικού μεγάρου - αυτή ηταν ιδέα του άλλου δουλικού, του Αβραμόπουλου. Το σκηνικό που είχαν στήσει στον κήπο και την είσοδο του μεγάρου, έμοιαζε σαν να το πήραν πακέτο από συγκέντρωση του Καρατζαφύρερ για το όνομα της Μακεδονίας. Και τελευταία και σημαντικότερη απόδειξη ήταν το γεγονός ότι ο Σα(χλα)μαράς συνόδευσε τον Γάλλο Πρόεδρο μέχρι το αεροδρόμιο. 

Η ευγνωμοσύνη του Σα(χλα)μαρά οφείλεται στις φρεγάτες και τα αεροπλάνα που θα μας νοικιάσουν οι Γάλλοι και θα έχουν ως αποστολή, την περιφρούρηση των ερευνών στην ελληνική ΑΟΖ. Κι αυτό γιατί και οι δύο ηγέτες γνωρίζουν ότι αν την αποστολή αναλάβουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, θα έχουμε πάλι δράματα, όπως έγινε στα Ίμια. Λόγω του αξιόμαχου.

Ο Σα(χλα)μαράς είναι τόσο ενθουσιασμένος με τους Γάλλους, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη αποφασίσει και αναθέσει την κατασκευή ενός ομοιώματος της Αψίδας του Θριάμβου, το οποίο θα τοποθετηθεί στη θέση που είναι σήμερα οι στύλοι του Ολυμπίου Διός. Αν εν τω μεταξύ δεν έχουν πουλήσει τους στύλους, θα τους γκρεμίσουν.





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...