March 3, 2013

Του Πασόκου ο εγκέφαλος μυαλό δεν υπομένει!




Γιατί αν υπέμενε, αν ανεχόταν έστω και ψήγματα λογικής σκέψης, χθες δεν θα είχε επευφημήσει τον ΓΑΠα κατά την είσοδό του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Έχοντας πάρει οριστικά διαζύγιο και από τη λογική, μετά την ηθική από την οποία χώρισαν το 1981 με τον Ανδρέα, χθες επευφήμησαν  αυτόν που έβαλε τις βάσεις για όλο αυτό που ζούμε σήμερα. Την προσφυγή στο ΔΝΤ και την τρόικα για να πετύχει δύο πράγματα. Να θησαυρίσουν οι δανειστές μας και να φτωχοποιηθεί ο ελληνικός λαός, όσοι δεν αυτοκτόνησαν ή δεν έχασαν τη ζωή τους σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο. Τα οποία έχουν φτάσει σε μια άθλια κατάσταση με φοβερές ελλείψεις ακόμα και στα ουσιώδη, λόγω των μέτρων που πρώτος εφάρμοσε ο ΓΑΠας και συνεχίζει επάξια ο Σα(χλα)μαράς. Επευφήμησαν αυτόν που κέρδισε τις εκλογές λέγοντας ψέμματα με τα φτωχά ελληνικά του.

Ο Βενιζέλος έκανε πρόταση στη ΔΗΜΑΡ για κοινή εκλογική κάθοδο. Λέγοντας ότι αυτό θα βοηθήσει την κυβέρνηση διότι θα δημιουργήσει εντός αυτής δύο πόλους, αντί των τριών που έχει σήμερα. Οι δύο πόλοι, κατά τον Βενιζέλο, θα είναι ο συντηρητικός (ΝΔ) και ο προοδευτικός (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ)! Ο διάδοχος του ΓΑΠα στο μόρφωμα του εσμού των Πασόκων, θεωρεί ότι εκπροσωπεί τον προοδευτικό χώρο. Μιμούμενος τον Γέρο της "Δημοκρατίας" που εμφανιζόταν ως δημοκράτης και φιλολαϊκός, την ώρα που εξυπηρετούσε τυφλά τα συμφέροντα των Εγγλέζων. Επιτέθηκε και στον Τσίπρα, λέγοντας ότι βρέθηκε στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ από τυχαίο γεγονός. Άποψη που επικρότησε και ο χουντικός Κακλαμάνης, που το "προοδευτικό" ΠΑΣΟΚ τον έχρισε Πρόεδρο της Βουλής.

Αυτοί που επευφημούν ακόμη τον ΓΑΠα, μας επιβεβαιώνουν ότι οι συμπεριφορές των Τσοχατζόπουλου, Τσουκάτου, Σημίτη, Νικητιάδη, Κρεμαστινού και πολλών άλλων ων ουκ έστιν αριθμός, δεν ήταν τυχαίες. Το ΠΑΣΟΚ και οι οπαδοί του έχουν την αλητεία στο DNA τους.



Πηγή φωτό: Μενέλαος Μυρίλλας/ Fosphotos


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...