April 11, 2013

Ο νόμος και ο Δένδιας




Φίλοι καρδιακοί από παλιά. Εφ’ όσον ο νόμος επιτρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Παπακωνσταντίνου και οι όμοιοί του πολιτικοί και επιχειρηματίες, τότε πρόκειται για «νόμο». Με αυτόν είναι καρδιακός φίλος ο Δένδιας. Γι’ αυτό λέει ό,τι λέει.  Γι’ αυτό ξεχνά βασικές αρχές του δικαίου, όπως το ότι ο κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι την απόδειξη του αντιθέτου.  Για τον Δένδια, όποιος δεν συμμερίζεται τις απόψεις του, όποιος δεν δέχεται τις αποφάσεις της «κυβέρνησης», είναι πιθανότατα τρομοκράτης.  Όποιος μιλά για το Σύνταγμα, είναι κι αυτός για τον Δένδια υποψήφιος τρομοκράτης.

Ο Δένδιας, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ που ανέχεται οι υφιστάμενοί του αστυνομικοί να ψηφίζουν κατά 50% Χρυσή Αυγή, είναι ένας επικίνδυνος για την υγεία των πολιτών υπουργός. Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ που χαϊδεύει τη Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία. Ξεχνά ότι οι Γαλάτες γελοιοποιούσαν μονίμως τους Ρωμαίους. Ας είναι ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος με τους "Ρωμαίους"...

Αυτό αδυνατεί να το καταλάβει ο Σα(χλα)μαράς. Γιατί τον εξυπηρετεί η ρητορική του Δένδια, τη στιγμή που ο κόσμος βάλλεται από παντού λόγω των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση. Αλλά και γιατί η καταγωγή του από τη Μάνη, δηλώνει ότι η φασιστική ιδεολογία βρίσκεται στο DNA του.

Αυτό ήταν γνωστό από την εποχή που ο Σα(χλα)μαράς ως ΥΠΕΞ  κήρυσσε τον «ιερό πόλεμο» κατά των βορείων γειτόνων μας. Παρέα με τον άλλο «δημοκράτη» τον Χριστόδουλο των εξαπτέρυγων και των PRADA.

Πηγή φωτό



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...