April 13, 2013

Μπορεί η πουτάνα να κρυφτεί;



"Οι καταθέσεις δεν κινδυνεύουν, αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε λόγο να το σκεφτόμαστε καν, οι τράπεζες μετά την ανακεφαλαιοποίηση θα είναι απολύτως ασφαλείς". Αυτά τα ψέματα, μεταξύ πολλών άλλων, είπε σε συνέντευξή του ο Σα(χλα)μαράς. Συναγωνιζόμενος, όχι τον ΓΑΠα με το "λεφτά υπάρχουν", αλλά την παράδοση της παράταξής του. Της Δεξιάς, η οποία διακρινόταν πάντοτε για την ικανότητά της να διαστρέφει την πραγματικότητα και την αλήθεια.

"...Στην κυβερνητική πλευρά, οι αφιονισμένοι χωροφύλακες και ταγματασφαλίτες εκτελούν εν ψυχρώ τους Ελασίτες που αιχμαλωτίζονται, ή τους υπόπτους που συλλαμβάνουν μπροστά στα αδιάφορα μάτια των Άγγλων. Μαζικές εκτελέσεις πολιτών και μαχητών γίνονται στα Παλαιά Ανάκτορα και τον Εθνικό Κήπο. ...Οι Άγγλοι δεν υστερούν, μπορεί να μην επιδόθηκαν σε μεμονωμένες πράξεις αυτοδικίας, αλλά τα θύματα των συνεχών βομβαρδισμών από τα αεροπλάνα και τα πλοία τους ήταν κυρίως άμαχοι των συνοικιών. Όλοι ξέρουν τι έγινε στο νοσοσκομείο "Σωτηρία" που πήρε φωτιά: Οι φυματικοί βγαίνουν ανεμίζοντας τα σεντόνια τους για λευκές σημαίες, αλλά οι Άγγλοι που δεν καταλάβαιναν από αυτά, τους θερίζουν σαν πράσα. (Χουλιάρας)

"...Οι μεγάλοι αριθμοί θυμάτων δημιουργούν εντύπωση αλλά χρειάζεται κάτι πιο εντυπωσιακό, κάτι που να συγκλονίσει την ελληνική και τη διεθνή κοινή γνώμη. Κεντρική ιδέα της εκστρατείας θα γίνει η μακάβρια "πτωματολογία". Κατά τη διάρκεια των μαχών το Α' Νεκροταφείο ήταν πεδίο μάχης, γι΄αυτό 2.500 νεκροί, είτε από φυσικό είτε από βίαιο θάνατο, αρστεροί και δεξιοί. ενταφιάζονται στον Εθνικό Κήπο, όπου ποτέ δεν πλησίασε ο ΕΛΑΣ. Τις νύχτες συνεργεία ξεθάβουν από τον Εθνικό Κήπο πτώματα δεξιών και αριστερών και με φορτηγά τα μεταφέρουν σε επιλεγμένα σημεία. Εκεί άλλα φρικιαστικά συνεργεία πιάνουν δουλειά.

Κατεργάζονται τους νεκρούς: τεμαχίζουν τα άψυχα σώματα και "στήνουν" τα θύματα των κόκκινων βασανιστών. Ένας κουβάς με βγαλμένα μάτια βγαίνει από τούτο το εφιαλτικό εργαστήριο. Την επομένη φωτογραφίζεται και σχολιάζεται άφθονα από τον διεθνή τύπο. (Eudes) Επί των διαμελισμένων πτωμάτων χτίστηκαν πολιτικές καριέρες και τρανταχτές περιουσίες". Από το βιβλίο του Δ. Χαριτόπουλου " Άρης ο Αρχηγός των Ατάκτων".

Καριέρες και περιουσίες έφτιαξαν οι δεξιοί, αυτοί που ωφελήθηκαν από όλη αυτήν την ιστορία. Κερδίζοντας την εξουσία ενάντια στη θέληση του 90% του λαού. Κέρδισαν οι συνεργάτες των Γερμανών, οι δεξιοί και οι βασιλικοί.

Οι δεξιοί δεν είχαν ποτέ πρόβλημα να πουν χοντροειδέστατα ψέματα, ακόμα και για μη σημαντικά θέματα. Όπως το ότι ο Κυριάκος είναι αδελφός της Ντόρας. Ή όπως η πολιτική που ακολουθεί ο Σα(χλα)μαράς είναι μονόδρομος, που θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση. Κατά τα άλλα, οι καταθέσεις είναι ασφαλείς... 

Η πουτάνα όμως δεν μπορεί ποτέ να κρυφτεί, είναι πάντα πουτάνα.






2 comments:

  1. Τώρα μπορεί να κρύβεται πίσω απ' τη χοντρή και την κρυφή ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι ψηλή και θα φαίνεται.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...