April 20, 2013

Το τρίτο πρόσωπο


Μετά τη σύλληψη και του δεύτερου αδελφού Τσερνάεφ στη Βοστώνη, το FBI ανακοίνωσε ότι ανακρίνονται άλλοι δύο άντρες και μία γυναίκα ως πιθανοί συνεργοί των δύο αδελφών από την Τσετσενία. Το FBI πιστεύει ότι κατά πάσα πιθανότητα τα δύο αδέλφια είχαν βοήθεια στην τρομοκρατική ενέργεια που έκαναν στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Το ίδιο άφησε να εννοηθεί και ο Obama στην τελευταία δήλωσή του.

Ο μικρότερος αδελφός δημοσίευε τις θρησκευτικές και πολιτικές απόψεις του σε ισλαμικές ιστοσελίδες. Μέσω αυτών γνωρίστηκε με την γυναίκα που ανακρίνεται τώρα. Οι αναγνώστες του blog γνωρίζουν τις "άκρες" που έχω και τη σχέση με κάποιες υπηρεσίες. Έτσι είμαι σε θέση να αποκαλύψω σήμερα το τρίτο πρόσωπο στην ιστορία, τη γυναίκα που είναι στη διάθεση των ανακριτών του FBI. Η φωτό είναι από μυστική τελετή μύησης στην οργάνωση FMN.

Mετά από στενή συνεργασία με τις ρωσικές Μυστικές υπηρεσίες, που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος Obama, το FBI ανακοίνωσε ότι τα αρχικά της οργάνωσης σημαίνουν Fuck Me Now.





4 comments:

  1. FMN και δεν συμμαζεύεται ... Οι τελευταίοι που θα πίστευα σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν οι Αμερικανοί 'αξιωματούχοι' ... Χάλι !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα γιατί το λες αυτό; Οι τύποι έχουν διαπρέψει στις προβοκάτσιες.

      Delete
  2. 2 δράστες, εδρασαν μονοι!

    Ο ενας νεκρός, ο αλλος 19χρονος, μισο-νεκρός.

    Ηταν μουσουλμανοι.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...