April 19, 2013

Στο ρόλο της Πόντιας πουτάνας η κυβέρνηση




Έκπληκτη δηλώνει η κυβέρνηση για τα γεγονότα στη Μανωλάδα. Έκπληκτη για αυτά που είναι γνωστά από το 2008. Και σπεύδει με στελέχη της στην περιοχή με επικεφαλής τον Δένδια, ώστε να μας πείσει ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν. Θέλει να μας πείσει ότι οι άνθρωποι εκεί θα αλλάξουν νοοτροπία.

Λες και η αστυνομία ή οι άλλες αρχές δεν γνώριζαν τι συμβαίνει. Ο Δένδιας προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπήρχε οικονομικό όφελος για όλους αυτούς που έκαναν τα "στραβά μάτια". Λες κι εμείς δεν γνωρίζουμε ή δεν έχουμε ακούσει ποτέ ότι οι αστυνομικοί έχουν μια "έφεση" στο βασανισμό μεταναστών. Το γεγονός ότι δεν έχουν ποτέ καμιά συνέπεια, ελέω Δένδια, δεν αλλάζει ούτε την εικόνα, ούτε την πραγματικότητα.

Και όσο οι υφιστάμενοι του Δένδια, οι αστυνομικοί, ψηφίζουν μαζικά Χρυσή Αυγή, αυτά τα φαινόμενα θα επαναλαμβάνονται. Και θα γινόμαστε διεθνώς "ρόμπες", κάτι που δεν απασχολεί τον Σα(χλα)μαρά. Αυτός ενδιαφέρεται μόνο για τη σωτηρία της χώρας. Το αν θα την πετύχει με τη βοήθεια της Παναγίας ή της Χρυσής Αυγής, θα το δούμε. Άλλωστε δεν είναι και οι δύο οντότητες πραγματικές, ούτε η φαλακρή πουτάνα είναι κάτι σύνηθες...


Πηγή φωτό TVXS







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...