May 28, 2013

Το "δώρο" του Δημάρχου...



Οι κάτοικοι και η Λαϊκή Συνέλευση του Γκύζη αποφάσισαν την Κυριακή να αναλάβουν δράση και να καθαρίσουν αρχικά το δασάκι που βρίσκεται πίσω από τα Δικαστήρια.  Φρόντισαν επίσης να ευχαριστήσουν τον Καμίνη για τη "φροντίδα" που δείχνει στο πάρκο.


Η νομαρχία στην αρχή και η υπερνομαρχία στη συνέχεια, ξόδεψαν εκατομμύρια ευρώ για την ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως. Και αφού το έργο τελείωσε, αφέθηκε στην τύχη του. Όπως γίνεται συνήθως στην "ευνομούμενη" Ελλάδα. Τα συντριβάνια και το κάποιων εκατοντάδων μέτρων ποταμάκι, που το νερό τους θα ήταν ανακυκλώμενο, παραμένουν στεγνά εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Στην κοίτη τους πλέον βρίσκονται κάθε λογής σκουπίδια.

Η ιδιωτική εταιρία που είχε αναλάβει τη φύλαξη και τον καθαρισμό του πάρκου, έχει εξαφανιστεί μήνες τώρα γιατί δεν πληρωνόταν. Έτσι το πάρκο δίνει την εικόνα βομβαρδισμένου τόπου. 









6 comments:

  1. Πέρασα απο κεί δυό φορές πριν κανα μήνα, χρόνια είχα να περάσω απομεσα, όμορφο το μέρος αλλά όντως εχει εικόνα μισοτελειωμένου και κάπως εγκαταλελειμμένου τόπου, αφημένου ετσι κάπως χύμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μόνο η πλατεία πάνω από το γκαράζ, Τζονάκε, είχα ακούσει ότι στοίχισε 700 χιλ. Βλέποντας το πάρκο σήμερα καταλαβαίνεις το φαγοπότι που έγινε...

      Delete
  2. Ειδα ΑΥΤΟ
    Διαγωνισμός λέει για τη φύλαξη του Πεδίου Αρεως κλπ

    ReplyDelete
  3. Μάλιστα. Τζονάκε είσαι να χτυπήσουμε το διαγωνισμό; Εγώ θα παρουσιάσω ως προσωπικό - φύλακες τους δύο σκύλους μου. Και μπορούμε να μαζέψουμε κι άλλους από τους δρόμους. Οι σκύλοι θα είναι ευτυχείς, γιατί θα ζουν πλέον σε πάρκο, το ίδιο θα είμαστε κι εμείς. Γιατί θα έχουμε σώσει κάποιους αδέσποτους σκύλους και θα έχουμε κι ένα εισόδημα. Γι' αυτούς και για μας.

    ReplyDelete
  4. Χμ με βάζεις σε σκέψεις.
    Θα με αντέξεις ως συνέταιρο ;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...