June 21, 2013

Τον έχω ικανό...


Θεωρώ πολύ πιθανό ο αποδεδειγμένα βλάκας ολκής ακροδεξιός Σα(χλα)μαράς να επιστρατεύσει τους υπαλλήλους της ΕΡΤ, αν και απολυμένοι, ώστε να τους υποχρεώσει έτσι να εκκενώσουν το ραδιομέγαρο αναίμακτα. Βεβαίως, θα προτιμούσε να στείλει τα ΜΑΤ να κάνουν τη δουλειά, αλλά φοβάται την αντίδραση του χοντρού.

Ο Στουρνάρας ζήτησε την εκκένωση του κτιρίου και ο Κεδίκογλου είπε ότι αν εκκενωθεί, σε δύο μέρες θα εκπέμψει εκ νέου πρόγραμμα. Βλακείες, πρέπει κάπως να διασωθεί πάση θυσία ο τσαμπουκάς του Σα(χλα)μαρά. Βεβαίως, η καθημερινή συνεχής παρουσία του κόσμου στην ΕΡΤ του βάζει και ένα άλλο καθήκον. Πριν τους υπαλλήλους, πρέπει να βγάλει τον κόσμο.

Επειδή είναι, όπως είπα, αποδεδειγμένα βλάκας, τον έχω ικανό να στείλει τα ΜΑΤ να βγάλουν τον κόσμο. Αυτά, ως συνήθως, θα χρησιμοποιήσουν χημικά. Ο κόσμος θα μπει στο κτίριο. Οι μπάτσοι τότε, με το ζήλο που τους διακρίνει θα προσπαθήσουν να μπουν στο κτίριο χρησιμοποιώντας χημικά. Είναι πολύ πιθανό να προκληθεί πυρκαγιά και να πεθάνουν άνθρωποι. Επίσης θα καταστραφούν τα μηχανήματα και το ανεκτίμητης αξίας αρχείο της ΕΡΤ.

Μη σας φαίνεται τραβηγμένο, είναι ικανός για τον τσαμπουκά του να το κάνει. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι έκλεισε την ΕΡΤ για τον τσαμπουκά του. Το γεγονός ότι τον συνεχίζει και θέλει να τον πάει μέχρι το τέλος, επιβεβαιώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά του.

Γι' αυτό έχει τεράστια σημασία η παρουσία μας εκεί, για να προστατεύσουμε τους υπαλλήλους αλλά και τη Δημοκρατία. Ο Σα(χλα)μαράς είναι ικανός για όλα... Στο χέρι μας είναι να του σπάσουμε τον τσαμπουκά, όπως θα κάναμε σε κάθε αλήτη.





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...