August 11, 2013

Ο κομπλεξικός και μικροτσούτσουνος που γαμεί το Ισλάμ

 
Είδε ένα παιδί - μετανάστη μόνο του που προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην σε μια παραλία και βρέθηκε στο στοιχείο του. Του επιτέθηκε λεκτικά, κραδαίνοντας συνεχώς μπροστά του το στυλιάρι που κρατούσε, βρίζοντας το παιδί, τη χώρα από την οποία νόμιζε ο κομπλεξικός και μικροτσούτσουνος ότι προέρχεται, το Ισλάμ και ό,τι άλλο του ήρθε στο μικρό μυαλό του. Και όλα αυτά στο όνομα του νόμου που ανέλαβε μόνος του ο μικροτσούτσουνος να προασπίσει.


Κλασσική συμπεριφορά κλασσικού κομπλεξικού και μικροτσούτσουνου χρυσαύγουλου.


2 comments:

  1. Εργολάβος - Μάστορας12 August, 2013 11:57

    Είναι ντροπή ! Πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά να βγάλουνε κάτι για να ζήσουν. Στη χώρα τους πεθαίνουν και αυτοί που έχουν έρθει στην Ελλάδα έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ. Στην Ελλάδα ζουν σε άθλιες συνθήκες. Οι μετανάστες είναι οι μόνοι που δουλεύουν σε χωράφια, οικοδομές και κουζίνες. Οι Ελληνες θέλουν δουλειά γραφείου και προτιμούν να πίνουν καφέ αντί να δουλεύουν. Αμα προσλάβεις Ελληνα, σπάνια δέχεται να δουλέψει ανασφάλιστος ενώ οι αλλοδαποί μετανάστες δεν έχουν πρόβλημα. Αν δεν ήταν οι μετανάστες δεν θα είχαμε τρόπο να φυλάξουμε τα παιδιά μας ή τους γέρους γονείς μας. Αν δεν ήταν οι μετανάστες δεν θα γινόταν κανένα μικρό ή μεγάλο έργο στην Ελλάδα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Ελλάδα δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν οι μετανάστες και μακάρι νάρθουν κι άλλοι, πρόθυμοι και δουλευταράδες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακόμα και τα έργα για τους Ολυμπιακούς το 2004 με ανασφάλιστους μετανάστες καταφέραμε να τα κάνουμε. Έλα όμως που με αυτή τη λογική σου, που είναι και δική μου, διαφωνούν τα παλαβά κομπλεξικά χρυσαύγουλα...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...