August 22, 2013

Ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος...



Είχαν σχέση αρκετά χρόνια. Γνωρίστηκαν στο εξωτερικό από κοινούς φίλους. Εμφανισιακά δεν ταίριαζαν πολύ, αυτός ήταν ψηλός και αδύνατος, αυτή κοντύτερη και παχουλή αλλά και πλούσια, πολύ πλούσια. Τα χρήματα της κυρίας ήταν αυτά που τράβηξαν τον άλλο.

Η σχέση στην αρχή ήταν ανέφελη. Υπήρχαν κάποια προβλήματα που κυρίως προέρχονταν από τον κοινωνικό περίγυρό τους. Αντιδρούσαν στις φήμες που κυκλοφορούσαν και αφορούσαν τη μια φορά κρυφές συμφωνίες του ζευγαριού, "δηλητήριο" που διέρρεαν κάποιοι, την άλλη. Στις κοινές τους εμφανίσεις παρουσιάζονταν πάντοτε χαμογελαστοί και σε σύμπνοια, ευτυχείς θα έλεγα. Και οι δύο τόνιζαν ότι επρόκειτο για μια μακρόπνοη σχέση, ότι θα έμεναν μαζί για πάντα. Ο τύπος μάλιστα έφτασε να χαρακτηρίσει τη σχέση "success story", απαλλαγμένος επιτέλους από τις δεκάδες μαλακίες που είχε κάνει στο παρελθόν και για τις οποίες του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι "Σαχλαμαράς". Ουδείς μπορούσε να προβλέψει το τέλος.

Αυτό ήρθε την ώρα που ο τύπος διατυμπάνιζε με κάθε ευκαιρία την επιλογή του σε όλους. Αδιαφορούσε όταν έβλεπε ότι κάποιοι δεν τον πίστευαν και άλλοι του έλεγαν ότι έχει κάνει λάθος εκτίμηση. Αυτός εκεί, success story. Ήρθε η ερωμένη του όμως να πει δημοσίως ότι το success story υπήρχε μόνο στο μυαλό του Σα(χλα)μαρά. Όταν το άκουσε αυτό ο άνδρας σαν ν' άνοιξε η γη να τον καταπιεί, δεν μιλιόταν. Και όταν τον ρωτούσαν πως ήταν δυνατόν να μην είχε καταλάβει πού πήγαινε η ιστορία, αυτός απαντούσε μονίμως με το "φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ".



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...