August 20, 2013

Μαφίες



Αν είναι να σωθούν οι τράπεζες ας μας πάρουν και τα σπίτια. Αλλά τον κερδοφόρο ΟΠΑΠ γιατί τον έδωσαν τόσο φτηνά στον κατηγορούμενο για κακουργήματα Μελισσανίδη, μήπως για να τον σώσουν κι αυτόν; Αλλά από τί; Από τα δικαστήρια είναι πλέον εμφανές ότι δεν κινδυνεύει. Κανείς "Μελισσανίδης" δεν κινδύνεψε ποτέ. Γιατί η ελληνική δικαιοσύνη "είναι σαν το φίδι, δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους". Ίσως η τιμή πώλησης να ήταν χαμηλή γιατί ο αγοραστής πρόσφερε δωρεάν ταξίδια με το λίαρ τζετ του.

Απορεί κανείς με τον Στουρνάρα, που δήλωσε ότι αν δεν επιτραπούν οι πλειστηριασμοί θα καταρρεύσουν οι τράπεζες. Οι ήδη χρεοκοπημένες τράπεζες, παρά τα εκατομμύρια δικά μας χρήματα που τους έχουν δώσει οι τελευταίες κυβερνήσεις.

Πιέζουν να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες με την τρόικα πριν τον επόμενο ερχομό της, την παραμονή των Γερμανικών εκλογών... Εκλογές μετά τις οποίες η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι θα αλλάξουν όλα. Και όταν θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, θα μας πουν ότι φταίει το γεγονός ότι δεν καλύψαμε όλες τις προϋποθέσεις.

Με λίγα λόγια, ο στόχος της κυβερνητικής μαφίας παραμένει ο ίδιος: Να διαλύσουν τα πάντα, ο Έλληνας να χάσει ακόμα και το σπίτι του, ώστε όταν έρθουν οι κομμουνιστές να μην έχουν τι να πάρουν. Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτή τη μαφία; Η κοπριά δεν σας μυρίζει;



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...