August 23, 2013

Όταν η αλητεία γίνεται αεροπλάνο



Ο ένας, ο υπουργός Άμυνας Αβραμόπουλος, αυτό το διαβόητο υποκείμενο, ήθελε να χρησιμοποιεί το προεδρικό αεροπλάνο. Γι' αυτό τον λόγο κατέθεσε τροπολογία σε νόμο που αφορούσε τα προαπαιτούμενα της Τρόικα. Για την τροπολογία αυτή αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ και αποσύρθηκε.

Ο Βενιζέλος, ως υπουργός Εξωτερικών, έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το αεροπλάνο. Θεώρησε σωστό όμως να ζητήσει να τον παραλάβει το αεροπλάνο από τη Σκόπελο, όπου έκανε τις διακοπές του, να τον μεταφέρει στη Σκιάθο όπου ήθελε να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση και από εκεί στις Βρυξέλλες για επίσημη συνάντηση.

Την ευθύνη του αεροπλάνου έχει η Πολεμική Αεροπορία, δηλαδή το υπουργείο Άμυνας. Ο Αβραμόπουλος δεν είχε ξεχάσει την απόρριψη του δικού του αιτήματος από το ΠΑΣΟΚ και "τη φύλαγε" στον Βενιζέλο. Έτσι απέρριψε και αυτός με τη σειρά του το αίτημα του Βενιζέλου, με το επιχείρημα αν το θέλει, να πάει να το πάρει από την Ελευσίνα που είναι η βάση του και να πάει στις Βρυξέλλες. Οι ενδιάμεσες στάσεις αυξάνουν πολύ το κόστος, ισχυρίστηκε ο Αβραμόπουλος.

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι πρώτο, η αλητεία αυτών των ανθρώπων δεν έχει όρια και δεύτερο, δεν έχουν καμιά συναίσθηση του τί συμβαίνει σε αυτή τη χώρα. Όλα αυτά, είναι αποτέλεσμα της διακυβέρνησης της χώρας από αυτό τον εσμό.




4 comments:

  1. Replies
    1. Ναι, τα λέω σε δόσεις γιατί διαφορετικά τρελαίνομαι.

      Delete
  2. Έχει η Σκόπελος αεροδρόμιο??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...