August 29, 2013

Κοιμόμαστε ήσυχοι


Δεν μας ανησυχεί η κατάσταση στη Συρία, είμαστε απολύτως ήρεμοι. Η πολιτική ηγεσία των δύο Υπουργείων που κυρίως εμπλέκονται, το Εξωτερικών και Άμυνας, συναντήθηκε και συζήτησε την κατάσταση. Και μετά με δηλώσεις τους οι δύο υπουργοί μας καθησύχασαν.

Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο υπουργός Εξωτερικών Βενιζέλος, ο πατέρας του νόμου "περί - μη - ευθύνης υπουργών, έχει όλα τα εχέγγυα για στη σωστή αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης. Ο Βενιζέλος ήταν ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμιου, που μας "έσωσε" πολλές φορές με τις προτάσεις και τις αποφάσεις του. Προέρχεται άλλωστε από το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο οφείλουμε την τεράστια "εθνική επιτυχία" με τον Οτσαλάν.

Ο άλλος, ο υπουργός Άμυνας Αβραμόπουλος, έχει και αυτός ένα βιογραφικό γεμάτο επιτυχίες. Το πέρασμά του από το υπουργείο Υγείας έμεινε στην ιστορία, λόγω της αξέχαστης Αμαλίας Καλιβίνου, για την οποία ο Αβραμόπουλος δεν θεώρησε σωστό να πει μια λέξη. Έμεινε στην ιστορία και για τα εκατομμύρια εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων που αγόρασε και έμειναν στα αζήτητα. Ούτε το πέρασμα από το Δήμο Αθηναίων πέρασε απαρατήρητο, από τη θητεία του αυτή κέρδισε τους τίτλους του Καγκελάριου της Αθήνας και του Δημάρχου με το ψηλότερο σιδερένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Με αυτά τα δύο υποκείμενα στα συγκεκριμένα υπουργεία, που τους τοποθέτησε ο Σα(χλα)μαράς, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε σίγουροι ότι θα μας εμπλέξουν με άσχημο τρόπο στην κατάσταση της Συρίας, αμφότεροι έχουν αποδείξει επανειλημμένως τις "ικανότητές" τους...


2 comments:

  1. Γιατι παντα μα παντα οταν λενε "δεν υπαρχει λογος ανησυχιας" εγω ανησυχω;;;
    Καλημερα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα σου, έχω κι εγώ την ίδια απορία, ένα περίεργο πράγμα.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...