September 24, 2013

Γιατί δεν παραιτείται ο Δένδιας;


Ο Δένδιας ζήτησε, μέσω του Γενικού Γραμματέα και εισαγγελέα της χούντας Ανδρεουλάκου, τις παρατήσεις δύο ανώτερων αξιωματικών της αστυνομίας. Παράλληλα, μετέθεσε άλλους επτά αξιωματικούς. Οι παραιτήσεις ζητήθηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, λόγω πλημμελούς εκτέλεσης καθηκόντων από την πλευρά των αξιωματικών. Οι μεταθέσεις ζητήθηκαν ώστε να διασφαλισθεί η απρόσκωπτη διεξαγωγή της έρευνας που έχει διαταχθεί για τις σχέσεις αστυνομίας - Χ.Α.

Είναι σαφές ότι ο Δένδιας θεωρεί όλους τους Έλληνες ηλίθιους. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι θα γίνει έρευνα τώρα, όταν στο διαδίκτυο κυκλοφορεί οπτικό υλικό τα τελευταία χρόνια, όπου εμφανίζονται κάποια "καλόπαιδα" με ρόπαλα να δρουν σε διαδηλώσεις μέσα από τα ΜΑΤ. Ή αυτά τα ίδια τα "καλόπαιδα" να κατεβαίνουν από λεωφορεία της αστυνομίας. Ή να καλύπτονται πίσω από τα ΜΑΤ. Για όλα αυτά τα στοιχεία ο Δένδιας δεν έδειξε ποτέ κανένα ενδιαφέρον. Έπρεπε να δολοφονηθεί ο Παύλος Φύσσας για να αποφασίσει να κάνει κάτι.

Αποφάσισε λοιπόν ο Δένδιας να ζητήσει τις παραιτήσεις δύο αξιωματικών και τις μεταθέσεις κάποιων άλλων, γιατί προφανώς πιστεύει ότι ο επικεφαλής είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις παραλείψεις των υφισταμένων του. Να ρωτήσω γιατί δεν ισχύει αυτό και για τον Δένδια; Προφανώς γιατί όλα γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους. Πρέπει να κρύψει με κάποιο τρόπο τις τεράστιες ευθύνες του.

Και για να το προχωρήσω λίγο περισσότερο, αν ισχύει η ευθύνη του προϊσταμένου θα έπρεπε να παραιτηθεί και ο Σα(χλα)μαράς, γιατί ο υφιστάμενός του Δένδιας τέλεσε με πλημμελή τρόπο τα καθήκοντά του...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...