September 6, 2013

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών


Συνήθης υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα στον υπόκοσμο, θεωρείται από πολιτικούς αναλυτές η διαμάχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που ξεκίνησε μετά τις ομιλίες των γνωστών υπόπτων στο συνέδριο του τελευταίου. Σημίτης, ΓΑΠας και Βενιζέλος απέδωσαν όλες τις ευθύνες για την κρίση στη διακυβέρνηση Καραμανλή και Σα(χλα)μαρά. Αμέσως μετά ο Αντώναρος και ο "ογκόλιθος του ήθους" Παυλόπουλος έκαναν δηλώσεις με τις οποίες επιτέθηκαν στην πασοκική "τριανδρία" και τόνισαν το "μεγάλο εθνικό έργο" Καραμανλή και Σα(χλα)μαρά.

Είναι προφανές ότι οι κακοποιοί και των δύο κομμάτων, που με τις πράξεις τους οδήγησαν τη χώρα και το λαό στο σημείο που βρίσκονται σήμερα, προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο. Γιατί κακοποιά στοιχεία είναι τα κόμματα με στελέχη όπως ο Βουλγαράκης, ο Παυλόπουλος, ο Τσοχατζόπουλος και ο Νικητιάδης. Στελέχη που σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα "έκαναν παρέα" στον Άκη.

Από την άλλη πλευρά, προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι βρέθηκαν άνθρωποι που χειροκρότησαν τον ΓΑΠα. Με αφορμή αυτό, άρχισαν να κυκλοφορούν πάλι τα σενάρια περί λοβοτομημένων Ελλήνων.



2 comments:

  1. Το περίεργο θα ήταν να μη βρισκόταν στο συγκεκριμένο χώρο άνθρωποι να χειροκροτήσουν το ΓΑΠ.
    Αυτό θα σήμαινε οτι έτρωγε μονάχος του...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστός, αν δεν υπήρχαν θα έκανε και σε μένα εντύπωση. Άσε που θα ακυρώνονταν και τα σενάρια περί λοβοτομής.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...