October 1, 2013

Επίσημες και ανεπίσημες εγκληματικές οργανώσεις


Αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εγκληματική οργάνωση, το ίδιο και περισσότερο εγκληματική οργάνωση είναι η ΕΛ.ΑΣ του Δένδια. Είναι γιατί όχι μόνο ψηφίζουν μαζικά Χ.Α., αλλά και γιατί ασπάζονται την ίδια "κοσμοθεωρία" με τους Χρυσαυγίτες. Αυτό βέβαια είναι γνωστό χρόνια, με τις εκατοντάδες καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σε μετανάστες. Τα αστυνομικά τμήματα Ακρόπολης και Αγ. Παντελεήμονα έγιναν "διάσημα" για αυτές τις "επιδόσεις" τους. Έχουμε όλοι δει τον τρόπο που φέρονται οι αστυνομικοί στους μετανάστες που σταματούν στο δρόμο για έλεγχο. Αυτά είναι γνωστά γεγονότα σ' εμάς αλλά και στον υπουργό και τον πρωθυπουργό. Το γιατί δεν έχουν αντιδράσει μέχρι σήμερα είναι μια καλή ερώτηση.

Αυτά δεν αποτελούν συμπεριφορές κάποιων αστυνομικών. Είναι η επίσημη εφαρμογή της ακροδεξιάς λογικής των Δένδια και Σα(χλα)μαρά. Και οι δύο έσπευσαν να υιοθετήσουν αμέσως μετά τις εκλογές τη ρητορική της Χ.Α.. Η "ανακατάληψη των πόλεων από τους λαθρομετανάστες", σύνθημα του Σα(χλα)μαρά, είναι πάγια θέση του Μιχαλολιάκου και της υπόλοιπης συμμορίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους μην περιμένετε να εξαλειφθεί η λογική της Χ.Α. από τη δημόσια ζωή. Υπάρχει μέσα στην κυβέρνηση και την αστυνομία, επειδή αυτό θέλει η κυβέρνηση.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...