October 10, 2013

Επισημοποίησαν τη σχέση τους;


Αφού έγιναν "ρόμπα" με εκατοντάδες φωτογραφίες και video που τους έδειχναν μαζί και σε αγαστή συνεργασία, υλικό που είχαν δει οι πάντες στο εσωτερικό και το εξωτερικό, εκτός από τον Δένδια και τον Σα(χλα)μαρά, φαίνεται ότι αποφάσισαν πλέον να κάνουν το μεγάλο βήμα: Να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αυτή που κράταγαν κρυφή όλα αυτά τα χρόνια, σαν παράνομοι εραστές. Χθες ανέβηκε στο σάιτ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το παρακάτω κείμενο:

"Για να σοβαρευτούμε: Όλων των «προστατευόμενων μαρτύρων» τα στοιχεία είναι σε γνώση των αντιδίκων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως έχει φανεί από τις δηλώσεις και τον κατονομασμό τους. Οπότε αυτά τα περί προστατευόμενων μαρτύρων είναι μάλλον προς εντυπωσιασμό. Και πού ξέρουν οι δικαστικοί ότι οι αστυνομικοί που τους φυλάνε δεν έχουν ψηφίσει Λαϊκό Σύνδεσμο; Ξέρουν τι ψήφισε ο κάθε αστυνομικός μέσα στην κάλπη; Θέλουμε να πούμε ότι εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα".

Ο Δένδιας που ακόμα "σχεδιάζει" τη μήνυση κατά του GUARDIAN για το σχετικό δημοσίευμα, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να πει κάτι για το κείμενο αυτό της Χ.Α. και όσα αυτό υπαινίσσεται. Και τί να πει ο Δένδιας, όταν ο ακόμα και ο κοινός νους αντιλαμβάνεται ότι για να "ξεριζωθεί" - ρήμα που χρησιμοποίησε ο Σα(χλα)μαράς - η Χ.Α. από την αστυνομία, πρέπει πιθανότατα να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. 

Όλα τα άλλα που επιμένουν να μας λένε, είναι απλώς οδοντόκρεμες...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...