October 9, 2013

Οι πεφτοσυννεφάκηδες


Η εν ψυχρώ άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έφερε στο φως τις μεθόδους και τον χαρακτήρα των μελών αυτού του μορφώματος. Πάρα πολλοί άνθρωποι δήλωναν τις επόμενες από τη δολοφονία και τις πρώτες συλλήψεις μέρες, έκπληκτοι. Σε αυτούς ανήκουν αρκετοί πολιτικοί, περισσότεροι δημοσιογράφοι και πάμπολλοι απλοί άνθρωποι. Όλοι αυτοί λένε τώρα ότι έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν ότι πρόκειται για κοινούς εγκληματίες με ναζιστικές καταβολές.

Όσοι φώναζαν τα προηγούμενα χρόνια για τη Χ.Α. στην καλύτερη περίπτωση χαρακτηρίζονταν από αυτούς που χάιδευαν τα αυτιά των φασιστών, γραφικοί, λέγοντας ότι είναι ακτιβιστές (Λοβέρδος). Από αυτούς που υιοθετούσαν τη φρασεολογία της Χ.Α κατά των μεταναστών (Σαχλαμαράς και Βενιζέλος). Όλοι αυτοί πλέον ανήκουν στην κατηγορία των πεφτοσυννεφάκηδων. Ο ακροδεξιός Σα(χλα)μαράς πάντως συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με τη θεωρία του περί των δύο άκρων.

Φαντάζομαι ότι οι αρεοπαγίτες θα δηλώνουν στον κύκλο τους ότι είναι και αυτοί πεφτοσυννεφάκηδες. Διότι το 2012 έδωσαν την άδεια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να συμμετάσχει στις εκλογές και έτσι να στρογγυλοκαθήσει στο κοινοβούλιο με ένα ικανοποιητικό ποσοστό. Ο Άρειος Πάγος αναγνώρισε την ιδιότητα του πολιτικού κόμματος στην οργάνωση των εγκληματιών και τους έδωσε τη δυνατότητα να εγκληματούν με πολιτικό μανδύα και ατιμώρητα.

Αλήθεια, ποιος θα ελέγξει τον Άρειο Πάγο γι' αυτή τη θλιβερή αμέλειά του, που είχε σαν αποτέλεσμα πολλά θύματα;



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...