October 29, 2013

Παγκαλίαση


Αν και ο Πάγκαλος εκλεγόταν βουλευτής από το 1981 και κατείχε για πολλά χρόνια κυβερνητικές θέσεις, χρόνια κατά τα οποία κατείχαν θέσεις και κομματικά αξιώματα και οι Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος, Νικητιάδης, Κρεμαστινός και Σκανδαλίδης (για να αναφέρω λίγους μόνο), συνεχίζει και σήμερα να πιστεύει ότι ο βουλευτής δεν ασκεί επάγγελμα, αλλά λειτούργημα.

Αυτός που συμμετείχε στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, του Σημίτη, του ΓΑΠα και του Παπαδήμιου, που ό,τι γινόταν συνέβαινε μπροστά του ή δίπλα του, ισχυρίζεται ότι από το "ήθος" και την πρακτική των παραπάνω συναδέλφων του, δεν κατάλαβε τίποτα. Και ότι εμείς το πιστεύουμε αυτό. Γι' αυτό θεωρεί ότι ο βουλευτής επιτελεί λειτούργημα, προσφέρει στο λαό. Και αυτά τα λέει στο ΒΗΜΑ FM που του δίνει το βήμα.

Το "λειτούργημα" αυτών των ανθρώπων δημιούργησε τις περιουσίες και τις "αυλές" τους. Και οι περιουσίες και οι "αυλές" δημιούργησαν τη νοοτροπία που μας οδήγησε εδώ. Νοοτροπία με την οποία "μπόλιασαν" τους οπαδούς τους και όχι μόνον αυτούς. Το να αρνείσαι να δεχτείς την αλήθεια ακόμα και σήμερα, είναι δείγμα της απόλυτης αλητείας, της παγκαλίασης.



2 comments:

  1. ΟΧΙ,ΔΕΝ EINAI TO ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;
    Ουτε ο Τσοχατζόπουλος,ούτε εκείνα τα στελέχη, όπως ο Τσουκάτος, όπως ο Μαντέλης, όπως ο Παπαντωνίου, όπως όλοι αυτοί που εμπλέκονται σε όλες αυτές τις απάτες,και τους καλύπτανε, συκοφαντίες!
    Ακους εκει, σε καθε νομο, πόλη, χωριο, υπαρχουν απατεωνες που πλουτισαν επι ΠΑΣΟΚ, βουλευτες, υπουργοί, νομάρχες, κοινοταρχες,
    συκοφαντίες, κι αν δε με πιστευτε ψαξτε το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.
    ζητω η ΠΑΣΟΚ-ΠΟΛΑΝ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Πάγκαλος είχε το πρόβλημα του πάχους και τις συνέπειες που αυτό προκαλεί. Φαίνεται ότι πλέον του έχει δημιουργήσει και μαλάκυνση.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...