November 2, 2013

Προβοκάτσια;


Με τις χθεσινές δολοφονίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέκτησε ξαφνικά "μάρτυρες". Ο Κασιδιάρης έσπευσε να το πει: "Οι αγωνιστές είναι στη φυλακή και οι αριστεροί δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι". Στο σημείο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν αμέσως κάποια μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η συμπεριφορά των οποίων ήταν ίδια με αυτή που είχαν πριν την δολοφονία του Π.Φύσσα. Το γεγονός ότι σε λίγες μέρες η Βουλή θα ψήφιζε για την άρση ασυλίας και άλλων βουλευτών του κόμματος, μεταξύ των οποίων και του Κασιδιάρη, πιθανότατα δεν είναι άσχετο.

Αν διερωτηθούμε ποιος ωφελείται από τις δολοφονίες, είναι σαφές ότι θα δούμε ότι αυτή είναι κυρίως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί αυτομάτως η προσοχή  φεύγει από τη δική της εγκληματική δραστηριότητα και εστιάζεται στην αντίστοιχη δραστηριότητα κάποιων άλλων. Αυτό διεθνώς αποτελεί τον ορισμό της επιτυχημένης προβοκάτσιας.

Δευτερευόντως, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ωφελημένη βγαίνει και η κυβέρνηση, γιατί με τις δολοφονίες η προσοχή του κόσμου απομακρύνεται από το σήριαλ της "αντίστασης" στις απαιτήσεις της Τρόικας και της δήθεν μη επιβολής νέων μέτρων. Επίσης επιβεβαιώνεται με αιματηρό τρόπο η σα(χλα)μαρική θεωρία των δύο άκρων.

Σε κάθε περίπτωση, η χθεσινή ενέργεια μας έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα ελληνικά και τις γνώσεις των τηλεοπτικών αστέρων και των αστυνομικών ρεπόρτερ. Έτσι μάθαμε ότι στο ανθρώπινο σώμα υπάρχει ένα όργανο που δεν το γνωρίζαμε μέχρι χθες, ο σπλήνας (Σία Κοσιώνη). Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι οι μοτοσικλέτες έχουν δύο πινακίδες κυκλοφορίας και όχι μία (Μίνα Καραμήτρου). Μας ενημέρωσαν ότι το HONDA VARADERO είναι enduro μοτοσικλέτα. Ο Πρετεντέρης ρωτούσε την Καραμήτρου αν οι αναβάτες της μοτοσικλέτας ήταν ασκεπείς, μην γνωρίζοντας προφανώς ότι η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Ο Πρετεντέρης θεωρεί ότι μπορεί κάποιος να πάει με μοτοσικλέτα αποφασισμένος να κάνει μια παράνομη ενέργεια, μη φορώντας κράνος. Επίσης αντιλήφθηκα ότι οι αστυνομικοί ρεπόρτερ μπλοκάρουν απολύτως και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μπορεί να είναι κλεμμένη η πινακίδα μιας μοτοσικλέτας και όχι η μοτοσικλέτα.



2 comments:

  1. "Σε περίπτωση που οι δημοσκοπήσεις δείξουν μια νέα άνοδο της Αριστεράς πέρα από τα “διαχειρίσιμα όρια”, δεν αποκλείονται ακόμα και επιχειρήσεις προβοκάτσιας από παρακρατικούς μηχανισμούς, που ενεργοποιούνται από το συστημικό κατεστημένο, όταν απειλείται η κυριαρχία του. Άλλωστε το έδαφος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, με την λεγόμενη “θεωρία των δύο άκρων”, το νέο έργο που παίζεται και αναπαράγεται κατά κόρον από τα μίντια και από τα συστημικά φερέφωνα. Παρόλο που η θεωρία αυτή είναι εξόφθαλμα αστήρικτη, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική, αν συνδυαστεί με επιτυχημένες επιχειρήσεις προβοκάτσιας."

    http://failedevolution.blogspot.gr/2013/09/blog-post_30.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κλασσική στρατηγική μιας, επί της ουσίας, ακροδεξιάς κυβέρνησης.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...