November 8, 2013

Λες να φταίει το Πανεπιστήμιο;


Ποιό Πανεπιστήμιο; To Tufts. Γιατί; Γιατί σ' αυτό φοίτησαν και ο ΓΑΠας και ο Σα(χλα)μαράς. Και ενώ πιστεύαμε ότι τις "επιδόσεις" του ΓΑΠα δεν θα τις έφτανε ποτέ κανείς άλλος, ήρθε ο ακροδεξιός Σα(χλα)μαράς να μας διαψεύσει οικτρά. Όχι μόνο ξεπέρασε κατά πολύ τον ΓΑΠα, αλλά τον έχει αφήσει να "τρώει" τη σκόνη του.

Μετά τις αλλεπάλληλες σωτηρίες της χώρας, που τις "πετυχαίνουμε" κάθε φορά που η Βουλή ψηφίζει νέα μέτρα, έρχεται αμέσως μετά η Τρόικα, το αφεντικό της κυβέρνησηs, και τους διαψεύδει. Αυτό βλέπουμε πάλι να γίνεται τις τελευταίες μέρες, με την κυβέρνηση να αποκλείει νέα μέτρα και τον Τόμσεν να τους επιπλήττει, επειδή διαδίδουν ψέματα, ενώ τα μέτρα θα τα πάρουν θέλοντας ή μη.

Τη στιγμή αυτή αποφάσισε η κυβέρνηση να γίνει άλλη μια φορά διεθνώς "ρόμπα" με τις χειροπέδες στην πύλη και τα ΜΑΤ στο κτίριο της ΕΡΤ. Μόνο στις δικτατορίες, οι δυνάμεις ασφαλείας μπαίνουν στις εγκαταστάσεις Μέσων Ενημέρωσης. Παρ' όλα αυτά, κάποιοι συνεχίζουν να αντιδρούν για τον χαρακτηρισμό του Σα(χλα)μαρά ως ακροδεξιού.

Ο Βενιζέλος χαρακτήρισε όσους αντέδρασαν στην παρουσία των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, ως εκείνους που την ήθελαν να είναι παραμάγαζο για να κάνουν ό,τι θέλουν. Ξεχνώντας βεβαια ο εκλεκτός της διαπλοκής, ότι όταν ο πρόεδρος της ΕΡΤ Θόδωρος Χαλάτσης "έκοψε" την εκπομπή της Λιάνη, ο Ανδρέας Παπανδρέου απέλυσε τον Χαλάτση. Ξεχνά ο γαμπρός του Μπακατσέλου ότι ήταν το κόμμα του αυτό που έκανε όλο το Δημόσιο, παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ.

Οι βλακείες αυτές όμως δεν άρκεσαν στην κυβέρνηση. Έπρεπε να βρει κι άλλες. Κι έτσι επινόησε το "τζακόμετρο". Με αυτό το μέτρο σκέφτεται να αντιμετωπίσει την ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλείται από τα τζάκια και τις σόμπες των απλών ανθρώπων. Οι άνθρωποι αυτοί όμως, εγκατέλειψαν το πετρέλαιο και τα κατάλληλα ξύλα (λόγω των μέτρων της κυβέρνησης), οπότε για να ζεσταθούν καίνε ό,τι βρουν. Παρ' όλα αυτά η κυβέρνηση μελετά την εφαρμογή δακτυλίου στη χρήση τζακιών και σομπών, ενώ θα έπρεπε να επιβάλει δακτύλιο στις βλακείες που λέει.







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...