November 21, 2013

Τατσοπουλειάδα


Η παράσταση συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις. Η επιτυχία οφείλεται στη λογοδιάρροια του πρωταγωνιστή και την ατολμία του υπόλοιπου θιάσου. Οι φήμες ότι οι παραστάσεις θα τελειώσουν σύντομα, διαψεύστηκαν από τον Τσίπρα.

Παρ' όλα αυτά, κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Γιατί το εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα, παραμένει ανεξέλεγκτο.

4 comments:

  1. Γεια σου swell.
    Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι η επόμενη κυβέρνηση είναι σίγουρο. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να υλοποιήσει τις εξαγγελίες του ή θα ειναι μια από τα ίδια. Εγω πάντως ειμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα καταφέρει για τον απλούστατο λόγο πως χειρότεροι από τούτους που μας κυβερνάνε δεν πρόκειται να υπάρξουν.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γειά σου και σένα,

      Να σου θυμίσω ότι λέγαμε το ίδιο και για τον ΓΑΠα, ότι δεν είναι δυνατόν να βρεθεί χειρότερος από αυτόν. Και διαψευστήκαμε.

      Delete
  2. Θα διαφωνήσουμε.
    Ο GAP ήταν και παραμένει ο χειρότερος γιατί δεν ήταν ικανός για τίποτα.
    Τούτος κατάφερε να εισπράξει τα εύσημα της Μέρκελ και των λοιπών ολιγαρχών.
    Άσε που κατάφερε να δυαλίσει τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΔΗΜΑΡ...

    ReplyDelete
  3. Bρε Kouklitis, τα εύσημα του τα δίνουν γιατί όσο αυτός πηδάει εμάς, τόσο κερδίζουν αυτοί. Για το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ σημαντικότερο ρόλο για την κατάντια τους, έπαιξαν για το πρώτο η προϊστορία του και για το δεύτερο οι άνευ οποιασδήποτε ουσίας θέσεις του κυρ Φώτη.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...