December 11, 2013

Σκέτη τρέλα


Σκέτη τρέλα σε πιάνει όταν σκέφτεσαι ότι αυτήν την κυβέρνηση υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που την ψήφισαν, το 30% περίπου αυτών που ψήφισαν. Και σε πιάνει μεγαλύτερη τρέλα όταν, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν τη ΝΔ του Σα(χλα)μαρά. Εκεί δε που το "χάνεις τελείως", είναι όταν σκέφτεσαι ότι αυτήν την κυβέρνηση που περιμένει συνεχώς την έγκριση της Τρόικας, είτε προφορικά είτε μέσω email, αυτήν την κυβέρνηση την πληρώνουμε.

Την πληρώνουμε με τους 1,5 εκατομμύριο ανέργους, τους χιλιάδες που αυτοκτόνησαν ή έχασαν τη ζωή τους λόγω των μέτρων της κυβέρνησης, τα χιλιάδες λουκέτα σε καταστήματα και επιχειρήσεις, όλους αυτούς που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα και πλέον παγώνουν, τις εξαθλιωμένες υπηρεσίες Υγείας του ακροδεξιού Γεωργιάδη, τη διαλυμένη  Δημόσια Παιδεία. 

Για όλα αυτά ο Σα(χλα)μαράς υποστηρίζει ότι πέτυχε ένα success story. Η κυβέρνηση που μετά τους αλεπάλληλους θανάτους από αυτοσχέδια μέσα θέρμανσης, ανακοίνωσε ότι θα επανασυνδεθεί το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσα νοικοκυριά είχε διακοπεί. Και 3 μέρες μετά, αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να βρει πως θα το κάνει αυτό.

Σκέφτομαι ότι σε αυτήν την κυβέρνηση δίνουμε από πάνω και παχυλό μισθό και αποτρελαίνομαι...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...