December 12, 2013

Ε, δεν έγινε και κάτι...


Βρέθηκαν φωτογραφίες του Φύρερ Μιχαλολιάκου με τον Γιώργο Πατέλη που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα; Σε άλλες φωτογραφίες εμφανίζεται ο στρατιωτικός αδελφός του Κλασιδιάρη να χαιρετά ναζιστικά; Ο ίδιος κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα; Είδαμε επίσης τον ίδιο τον Κλασιδιάρη να πυροβολεί μια πινακίδα, πράξη που απαιτεί φοβερό "θάρρος" και είναι ποινικά κολάσιμη; Σε άλλες φωτό εμφανίζεται οπλισμός που η αστυνομία δεν τον έχει εντοπίσει ακόμα; Υπάρχει video με τον Φύρερ Μιχαλολιάκο να λέει ότι στόχος της ΧΑ είναι να επιβάλει στην Ελλάδα "αυτό που ακολούθησε τη δημοκρατία της Βαϊμάρης στη Γερμανία;" 

Και τώρα εσύ απορείς επειδή για όλα αυτά δεν υπήρξε καμμία αντίδραση από την πολιτεία; Μα το αντίθετο θα αποτελούσε είδηση. Η πολιτεία, διάβαζε η ΝΔ του Σα(χλα)μαρά, παρέα με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και τη δικαιοσύνη, δεν έκαναν τίποτα γιατί δεν ήθελαν. Αυτοί οι ίδιοι άφησαν τη ΧΑ να μακελεύει μετανάστες επί χρόνια γιατί τους βόλευε. Αυτοί ανάγαγαν το μεταναστευτικό σε τεράστιο θέμα, για να ξεχάσεις ότι είσαι άνεργος, ότι πεινάς, ότι δεν έχεις ηλεκτρικό ρεύμα. Για όλα έφταιγαν οι "κακοί" μετανάστες, τα "σκουπίδια" για τη σύζυγο του Φύρερ. Και η ΧΑ καθάριζε το "τοπίο" για την κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη.

Ο Άρειος Πάγος που έδωσε την άδεια στη ΧΑ να συμμετάσχει στις εκλογές, δεν μπορεί τώρα να ασχοληθεί με την υπόθεση. "Ψάχνει" άλλωστε να βρει τους δολοφόνους του Γιάννη Κουτσάκη...





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...