December 13, 2013

Με αυτούς τους αλήτες σωτηρία δεν υπάρχει


Ονόμασαν Ξένιο Δία την επιχείρηση σύλληψης όλων των μεταναστών που δεν είχαν χαρτιά και τη μεταφορά τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου επικρατούν ακατάλληλες συνθήκες ακόμα και για τα ζώα. Τη διάλυση εκ βάθρων του τομέα Υγείας, που έχει αναλάβει ο ακροδεξιός Μπουμπούκος, την ονόμασαν «Ελληνικές Μεταρρυθμίσεις στον Τομέα της Υγείας: Βελτιώνοντας την Υγεία των Πολιτών». Κορυφαίο όλων είναι το "success story" του Σα(χλα)μαρά με την ανεργία, την ύφεση, την πείνα και τους εκατοντάδες νεκρούς λόγω των μέτρων που εφαρμόζει.

Αν δεν γνώριζα πόσο αλήτες (sic) είναι, θα έλεγα ότι δεν γνωρίζουν ελληνικά και γι' αυτό δίνουν στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, ονόματα που έχουν την τελείως αντίθετη έννοια από αυτό που πραγματικά κάνουν. Είναι η αλητεία τους όμως που τους ωθεί να το κάνουν.

Ο δε ακροδεξιός Μπουμπούκος προσπαθεί να στρέψει την προσοχή του κόσμου από τη διάλυση των υπηρεσιών Υγείας, στους "κακούς γιατρούς που απεργούν". Με στόχο την ικανοποίηση της απαίτησης της τρόικας για την απόλυση 8.500 εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ και 1.200 γιατρών από το Ε.Σ.Υ. Και το "success story" στην Υγεία συνεχίζεται με τα νοσοκομεία που κλείνουν και τις τρομακτικές ελείψεις σε φάρμακα και κλίνες.

Πέρασα το πρωί έξω από το σπίτι του Πάγκαλου στο Λυκαβηττό. Ακροβολισμένοι στην πυλωτή και στο δρόμο ήταν καμιά δεκαριά μπάτσοι με πολιτικά και ένας - δυο με στολή. Προφανώς ο Πάγκαλος αντιλαμβάνεται την "αγάπη" και την "εκτίμηση" που του έχει ο κόσμος και λαμβάνει τα μέτρα του. Ο Μπουμπούκος;





5 comments:

  1. Θα ηθελα να μαθω, ΤΙ αξιωμα εχει ο Πανγκαλος τωρα, και ποιος πληρωνει τους μπατσους που τον φυλανε....?
    Υπαρχει καποιος που να γνωριζει?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν μου λες, έχεις δει ποτέ μπάτσους να φρουρούν σωστούς ανθρώπους; Πάντοτε άχρηστους κι επικίνδυνους για τους άλλους ανθρώπους φρουρούν.

      Delete
  2. Πειραχτήρι14 December, 2013 06:41

    "Ξένιος Δίας" για τη σύλληψη των μεταναστών...
    "Αθηνά" το σχέδιο διάλυσης των Πανεπιστημίων...
    "Βελτίωσεις στην Υγεία" το σχέδιο διάλυσης του ΕΣΥ...

    Εντάξει... Κι εμείς ξενογαμάμε, αλλά δεν το ονομάσαμε σχέδιο "Εστία"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χα,χα,χα,χα, εκπληκτικό.

      Delete
    2. Τα σπασες!!!!!!!!!!
      Χαχαχαχαχαχαχ!!!!!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...