January 2, 2014

Οι παπάρες του Παπούλια

 

Σαν τη Πόντια πουτάνα, που δεν γνώριζε ότι οι άλλες πληρώνονταν για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν, εμφανίστηκε πάλι ο Παπούλιας. Δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για το 2014. Χαρακτήρισε μαχόμενο τον Στουρνάρα, ο οποίος μάχεται συνεχώς να εξαθλιώνει περισσότερο τους ανθρώπους με τα μέτρα που παίρνει.

Στους μαχόμενους κατέταξε και τον εαυτό του ο Παπούλιας. Πρώτη μεγάλη μάχη που έδωσε, ήταν τα δανεικά στον Ανδρέα Παπανδρέου για το σπίτι της Εκάλης. Δεύτερη και διαρκής μάχη ήταν το τουμπεκί που έκανε στο ΠΑΣΟΚ, όταν οι σύντροφοί του λυμαίνονταν και έκαναν πλιάτσικο στη χώρα και τους πολίτες. Τρίτη μάχη η αφωνία για το συνταγματικό πραξικόπημα με την κυβέρνηση Παπαδήμιου.

Η αφωνία φαίνεται ότι είναι χρόνια "ασθένεια" του Παπούλια. Γιατί δεν είπε τίποτα για τη φορολογική λαίλαπα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάνω στους πολίτες. Δεν είπε τίποτα ούτε για τη συνεχιζόμενη και μη ελεγχόμενη φοροδιαφυγή από τους γνωστούς και εξαιρετέους κύκλους. Δεν έχει άποψη για το αν προσιδιάζει σε ευνομούμενη χώρα το γεγονός ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι ακόμα ο Σημίτης και ο Βενιζέλος. Δεν ήταν άξιο σχολιασμού για τον Παπούλια οι θάνατοι ακόμη και παιδιών, που προσπαθούσαν να ζεσταθούν γιατί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι απαγορευτική μετά τους φόρους της κυβέρνησης.

"Πνιγμένος" στα "βαριά" καθήκοντά του, ο Παπούλιας δεν άκουσε τίποτα για την κατάθεση του Κάντα σχετικά με τις μίζες για τα εξοπλιστικά, όπου οι Πασόκοι του ήταν πάντα "πρώτο τραπέζι πίστα". Όπως δεν έχει ακούσει τίποτα για τις μίζες της SIEMENS.

Η μόνη φορά που η αφωνία εγκαταλείπει τον Παπούλια, είναι όταν αυτός μάχεται στην παπαρολογία. Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για το 2014...



4 comments:

  1. Πραγματικά προκειται γιά μεγάλο ρεντίκολο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αλήτης με το προσωπείο ρεντίκολου.

      Delete
  2. Αν είχε γνώμη και φωνή δεν θα τον έβαζαν σε αυτή τη θέση.
    Μαριονέτες χρειάζονται εκεί κι αυτός μια ζωή τέτοιος ήταν.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...