January 25, 2014

"Φαρμακωμένη" Ελλάδα


Πιστά στις επιθυμίες της κυβέρνησης τα ΜΜΕ, διαμορφώνουν ανάλογα τη θεματολογία των δελτίων ειδήσεων. Ιεραρχούν τις ειδήσεις που παρουσιάζουν με εκείνο τον τρόπο που ευχαριστεί κάθε φορά την κυβέρνηση, γιατί οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι που τους επέτρεπαν τόσα χρόνια να λειτουργούν χωρίς άδεια και παρανόμως.

Στο μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1 σήμερα, τα θέματα κατά σειρά παρουσίασης ήταν:

1. Οικονομία
2. Χθεσινή καταιγίδα
3. Τρομοκρατία - Ξηρός
4. Ουκρανία
5. Αίγυπτος
6. Ταϋλάνδη
7. Γιατροί Χωρίς Σύνορα
8. Διασταύρωση λονταριού με τίγρη
9. Το τραγούδι του MUNDIAL 

Οι νεκροί και οι αγνοούμενοι του Φαρμακονησίου πουθενά. Για αυτή την εξαφάνιση πήραν "γραμμή" από τον @@@ραδόμαγκα "μηνυτή" του GUARDIAN Δένδια, ο οποίος διείδε σχέση της τρομοκρατίας με μετανάστες. Οι μετανάστες για την κυβέρνηση, δηλαδή, εκτός από τις ασθένειες που μεταφέρουν, εκτός από τη μυρωδιά που έχουν γιατί δεν πλένονται, εκτός από την απαράδεκτη θρησκεία στην οποία πιστεύουν, μεταφέρουν από πάνω στην Ελλάδα και την τρομοκρατία.

Αυτή την άποψη φαίνεται ότι από χθες υιοθέτησαν εκτός από τα ΜΜΕ και όλοι οι μηχανισμοί του κράτους. Η αστυνομία επιδίδεται στην τρομοκράτηση των επιζώντων του Φαρμακονησίου, με συνεχείς προσαγωγές στα αστυνομικά τμήματα, ανθρώπων που έχασαν την οικογένειά τους αλλά διαθέτουν όλα τα νόμιμα έγγραφα. Αντιλαμβανόμενη η κυβέρνηση ότι οι πλαστές καταθέσεις των διασωθέντων, όλες εκ των οποίων έδιναν συγχαρητήρια στο Λιμενικό, δεν έπεισαν κανέναν, έβαλε μπροστά τα "μεγάλα μέσα".

Η Ελλάδα είναι σαν να "φαρμακώθηκε" από τον πνιγμό των ανθρώπων στο Φαρμακονήσι, παρουσία (sic) του Λιμενικού Σώματος και αντί να κλαίει συμπάσχοντας και από τεράστια ντροπή με τους επιζώντες, προσπαθεί να τους συνδέσει με την τρομοκρατία. Και έτσι "φαρμακωμένη" προσπαθεί να μας πείσει ότι ο μεγαλύτερος εχθρός και κίνδυνος είναι ο Ξηρός και όχι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος του Φαρμακονησίου.

Πηγή φωτό Fosphotos/ Menelaos Myrillas









1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...