January 24, 2014

Πιο αλήτης γίνεσαι Βαρβιτσιώτης

 

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έγινε πολιτικός λόγω του νεποτισμού και του πατέρα του. Έγινε βουλευτής λόγω της βλακείας (sic) των ψηφοφόρων και υπουργός Ναυτιλίας ελέω Σα(χλα)μαρά. Ο μεγαλωμένος στη χλιδή της οικογένειάς του, που δημιουργήθηκε από το συνεχές πλιάτσικο της χώρας στο οποίο επιδίδονται οι πολιτικοί από την ίδρυση του κράτους, έκανε μια δήλωση για το συμβάν στο Φαρμακονήσι.

Είπε "ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΕΕ Μουίζνιεκς και διάφοροι άλλοι θέλουν να προκαλέσουν πολιτικό θέμα στην Ελλάδα. Κανένας ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ έχει έρθει για να ενημερωθεί". Πρόσθεσε ότι πρόκειται "για αντικείμενο χαζής εκμετάλλευσης" και ότι "κανείς δεν θέλει να ανοίξουμε τις πύλες για τους μετανάστες".

Και γι' αυτό, όποιος καταφέρει να φτάσει στην πύλη, τον πετάμε στη θάλασσα για να πνιγεί ή τον τινάζουμε στον αέρα με νάρκες στον Έβρο. Αν είχε το θάρρος ο Βαρβιτσιώτης, ας τα έλεγε αυτά στον άνθρωπο που έχασε τα τρία του παιδιά και τη γυναίκα του στο Φαρμακονήσι, μετά την επιχείρηση "διάσωσης" του Λιμενικού. Αλλά είπαμε, πιο αλήτης γίνεσαι Βαρβιτσιώτης.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...