March 16, 2014

Στο δρόμο που χάραξε ο Βορίδης...

 

Δεν είναι τυχαία η παραίτηση του Χρυσαυγίτη βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου από τη ΧΑ και η ανεξαρτητοποίησή του. Η παραίτηση ήρθε τη στιγμή που συζητείται στη Βουλή η άρση της ασυλίας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και των υπολοίπων βουλευτών της ΧΑ, αυτών που δεν έχουν ήδη κατηγορηθεί, μεταξύ των οποίων είναι και ο Χ. Αλεξόπουλος.

Προβλέπω ότι η επιστολή παραίτησης, που θυμίζει Πόντια πουτάνα, θα τον απαλλάξει από τις κατηγορίες. Θα παραμείνει ανεξάρτητος για λίγο καιρό και μετά θα γίνει ο νέος "Βορίδης" της ΝΔ. Και αυτό το λέω γιατί η ΝΔ επί Σα(χλα)μαρά υιοθέτησε τις περισσότερες απόψεις και το λεξιλόγιο της ΧΑ για τους μετανάστες και τα παιδιά τους, και αν και κυβέρνηση, έκανε μέχρι και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τα "στραβά μάτια" στο πογκρόμ που είχε στήσει η XA εναντίον των μεταναστών. Ακόμα και σήμερα παραμένει αδρανής η κυβέρνηση στη διείσδυση της ΧΑ στο στρατό και την αστυνομία.

Άλλωστε η ένταξη στη ΝΔ του Βορίδη και του Γεωργιάδη επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Σα(χλα)μαράς δεν έχει ξεχάσει τις "ένδοξες μέρες" της ΕΚΟΦ. Αυτό το "υπογράφει" και ο Δένδιας. Έχουμε μια ακροδεξιά κυβέρνηση, μπορούμε να τη "χαιρόμαστε".



2 comments:

  1. Εγώ πάντως θα έδινα και μια μικρή (μικρούλα, έστω) πιθανότητα να τον δω στο ποτάμι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν νομίζω, θα τον απορρίψει ως συστημικό ο συστημικός Θεοδωράκης.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...