March 4, 2014

Δημόσια Τηλεόραση ΝΔ



Με αποδεδειγμένα ακροδεξιό πρωθυπουργό, τον ίδιο που έκλεισε την ΕΡΤ και στη θέση της δημιούργησε το μόρφωμα της ΔΤ, είναι λογικό η τελευταία να είναι στην ουσία Δημόσια Τηλεόραση της ΝΔ. Πόσο μάλλον όταν αρμόδιος υφυπουργός είναι ο γνωστός ΔΟΛιος αριβίστας Παντελής Καψής.

Χθες και με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, η εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της ΔΤ ΝΔ μας έδειξε τον "καλύτερο" εαυτό της. Με παρουσιαστές τη Βάλια Πετούρη και τον Διονύση Μποτώνη και παρόντα στο στούντιο τον ανταποκριτή της ΔΤ ΝΔ στην Ουάσινγτον, Δημήτρη Απόκη. Βγάζουν στον αέρα τον Νίκο Φραγκάκη από το Κίεβο, ανταποκριτή της ΔΤ ΝΔ. Ο τελευταίος κάνει ό,τι μπορεί για να μας πείσει ότι ο χαιρετισμός του πρωθυπουργού Γιατσενιούκ, οποίος κυκλοφόρησε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, δεν είναι ναζιστικός. Ως επιχείρημα χρησιμοποίησε το γεγονός ότι είναι μορφωμένος άνθρωπος. Άλλωστε, πρόσθεσε, οι ακροδεξιοί στη νέα κυβέρνηση είναι ελάχιστοι και το μόνο που κάνουν είναι να στοχεύουν τη διαφορά, η οποία, ισχυρίστηκε δικαίως, ήταν πολύ μεγάλη στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Στη συνέχεια η Πετούρη και ο Μποτώνης φιλοξενούν τηλεφωνικά τον Δημήτρη Λιάτσο, τον μόνιμο ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα, ο οποίος όμως βρίσκεται στην Αθήνα. Κανείς από τη ΔΤ ΝΔ δεν του ζήτησε να πάει στην Ουκρανία, ούτε καν στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής. Ο Λιάτσος με την πολύχρονη εμπειρία στη Ρωσία δεν κρίθηκε τόσο σημαντικός και χρήσιμος, όσο ο ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον. Δυστυχώς για τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής, ο Λιάτσος λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αποδομεί την επιχειρηματολογία του Φραγκάκη για τους μορφωμένους που δεν είναι δυνατόν να είναι ναζιστές, λέγοντας ότι ο αρχηγός του ναζιστικού κόμματος είναι λαμπρός γιατρός. Ο Απόκης στην προσπάθειά του να σώσει τα προσχήματα, συνιστά ψυχραιμία. Τουλάχιστον δεν έμεινε Πάκης...







Θέλω να ρωτήσω κάτι. Ας δεχτώ ότι στη ΔΤ ΝΔ θεωρούν τον Μποτώνη καλό δημοσιογράφο, εδώ θεωρείται καλός για το MEGA ο αδελφός του υφυπουργού Καψή. Την ηθική του Μποτώνη όμως τη γνωρίζουν στη ΝΔ ΔΤ; Γνωρίζουν τις περιπέτειές του όταν ήταν στην ΕΡΑ Ρόδου;  Γνωρίζουν τί έλεγε και τί υποσχόταν, αν και παντρεμένος, για να αποσπάσει χρήματα από τις τότε φίλες του;

Update: Μιλώντας με δημοσιογράφους από τη Ρόδο, πρέπει να κάνω μια διόρθωση. Ο Μποτώνης δεν εργάστηκε στην ΕΡΑ Ρόδου. Επισκεπτόταν τη Ρόδο φιλοξενούμενος στο σπίτι της φίλης του. Η τελευταία έχει κινηθεί δικαστικά κατά του πρώην φίλου της, για να διεκδικήσει τα χρήματα που της πήρε.


Πηγή ALFAVITA



2 comments:

  1. Πολύ καλός ο Λιάτσος.Αμφιβάλω όμως αν ίδρωσε το αυτί των αρουραίων.
    Μένω όμως με την απορία στο τι ακριβώς έταζε στα κορίτσια ο Μποτώνης.
    Καλά,δεν καίγομαι κιόλας γιατί από ένα τέτοιο τύπο ότι και να ακούσω δεν θα μου φανεί περίεργο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτός ο λακές, όταν ήταν στη Ρόδο την έπεφτε σε όλες τις συναδέλφους του, αφού είχε δηλώσει ψευδώς προηγουμένως ότι δεν ήταν παντρεμένος.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...