April 15, 2014

Κατάντια


Αυτός που με τα μέτρα που πήρε οδήγησε το μισό πληθυσμό στην εξαθλίωση, αυτός που πολλαπλασίασε τους φτωχούς και τους αστέγους, αυτός που έχει διαλύσει τις υπηρεσίες Υγείας, αυτός που δημιούργησε τους περισσότερους από τους 1,5 εκατομμύριο ανέργους, αυτός που ήθελε να επανακαταλάβει τις γειτονιές από τους μετανάστες, αυτός που δεν σκέφτεται ποτέ τις εκλογές, 40 μέρες πριν από αυτές, ο ίδιος ο Σα(χλα)μαράς ανακοινώνει μέτρα για τους αστέγους.

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη κατηγορεί τον πρωθυπουργό για "μαυρογιαλουρισμό" και για "θεσμικό ολίσθημα", επειδή δεν το κάλεσε να συμμετάσχει στη σύσκεψη που έγινε αρχικά και στην αναγγελία μετά.

Η κυβέρνηση "ανακάλυψε" χθες τους αστέγους. Επίσης μόλις χθες έμαθε ότι υπάρχουν κτίρια του Δημοσίου που δεν χρησιμοποιούνται. Την ίδια στιγμή της ήρθε η "εκπληκτική" ιδέα να στεγάσει τους αστέγους σε αυτά τα κτίρια...

Ο Κεδίκογλου μόλις προχθές κατηγόρησε πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να μας γυρίσει στο παρελθόν. Προφανώς πιστεύει ότι οι χθεσινές ανακοινώσεις του Σα(χλα)μαρά μας οδηγούν κατευθείαν στο μέλλον. Το μέλλον αυτό όμως είναι στην πραγματικότητα η ίδια η Ελλάδα του 1950. Με τη φτώχεια, τον ρατσισμό, τον κομμουνιστικό κίνδυνο, την αστυνομοκρατία και τη Δεξιά να κυβερνά.



2 comments:

  1. Η επόμενη εξαγγελία του Σαχλαμαρέως ενδέχεται να είναι ακόμα πιο συγκλονιστική:
    Δωρεάν τάφοι για όσους εξωθούνται στην αυτοκτονία, με τα έξοδα κηδείας να τα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το δημόσιο μέσω φοροαπαλλαγμένων δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το θεωρώ πιθανό. Αυτό και τη σύνδεση Πειραιά - Κρήτης με τρένο.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...