April 4, 2014

Παρά φύση συνεύρεση ή αιμομιξία;


Οι συνευρέσεις του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη και τους άλλους Χρυσαυγίτες βουλευτές, με τους οποίους παραδέχθηκε ότι συζητούσε κατά καιρούς, δεν ήταν παρά φύση συνευρέσεις. Ήταν καραμπινάτη αιμομιξία αφού τα δύο κόμματα έχουν κοινή ιδεολογία. Αυτή η ιδεολογία ακολουθεί  ΝΔ και ΧΑ από τους προγόνους τους. Τη ΝΔ την ακολουθεί από τον ιδρυτή της Τριανταφυλλίδη, τον επονομαζόμενο και εθνάρχη, που μαζί με τον Γεώργιο Παπανδρέου αποτελούσαν το τότε δίδυμο των αντικομμουνιστών και κομμουνιστοφάγων.

Τη ΧΑ τη συνοδεύει από τη "4η Αυγούστου" του Κ. Πλεύρη, οργάνωση που θήτευσε ο σημερινός αρχηγός της ΧΑ, ο Μιχαλιολάκος, όπου γαλουχήθηκε στα "υψηλά ιδεώδη" στα οποία πιστεύει. Ο Μιχαλολιάκος στη συνέχεια διορίστηκε από τον φυλακισμένο δικτάτορα Παπαδόπουλο στην αρχηγία της νεολαίας της ΕΠΕΝ. Όταν οι δύο άνδρες διαφώνησαν, ο Παπαδόπουλος τον αντικατέστησε με τον Βορίδη. Ο τελευταίος σήμερα ανήκει στη ΝΔ με εντολή Σα(χλα)μαρά. Ο Μπαλτάκος ήταν μέχρι χθες γγ της κυβέρνησης, με εντολή Σα(χλα)μαρά κι αυτός - 30χρόνια φίλος του.

Στις 21/12/2012 η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά από συνάντηση με τον Μπαλτάκο, στέλνει την επιστολή που ακολουθεί στον πρωθυπουργό και τον Βενιζέλο. Στην επιστολή αναφέρεται η θέση του Μπαλτάκου για το έργο της Επιτροπής: "Δεν με ενδιαφέρουν, ως εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και της Νέας ∆ηµοκρατίας, το έργο της Επιτροπής και τα ∆ικαιώµατα του Ανθρώπου, ούτε οι σχετικές διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, και συνειδητά ως τώρα δεν έκανα τίποτα για να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής." 

Στην επιστολή εφιστάται επίσης η προσοχή των Σα(χλα)μαρά και Βενιζέλου  στις απόψεις του Μπαλτάκου. Η επιστολή έμεινε αναπάντητη και από τους δύο. Ούτε έκαναν κάτι για τον Μπαλτάκο, τον οποίο ο Άδωνις μόλις προχθές εκθείαζε.




Μετά την αποκάλυψη του Κασιδιάρη και οι δύο έκαναν τους έκπληκτους. Ο μεν Σα(χλα)μαράς για τον επί 30 χρόνια φίλο του και ο Βενιζέλος για το ότι δεν γνώριζε πως συγκυβερνά με ένα ακροδεξιό κόμμα.  Και δεν το γνώριζε γιατί, βλέπετε, οι απόψεις του Μπαλτάκου για τους ένστολους και την εκκλησία, δεν έχουν σχέση με τις απόψεις του Λοβέρδου για τις οροθετικές γυναίκες και του Χρυσοχοΐδη για τα Σώματα Ασφαλείας. Δυσκολεύονται να παραδεχτούν ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΧΑ έχουν αιμομικτικές σχέσεις, στην προσπάθειά τους να "σώσουν" τη χώρα. Από τον ΣΥΡΙΖΑ.


4 comments:

  1. Πεφτοσυννεφάκηδες.
    Ακόμα βρέχει δεξιούς και άλλους που σοκάρονται και πέφτουν απ τα σύννεφα απο το γεγονός οτι κάποιοι κυβερνώντες έχουν παρε-δώσε με χαυγίτες, οτι η Δικαιοσύνη διαπλέκεται και άλλους που συνειδητοποιούν οτι οι "πυλώνες της χώρας ειναι οι ένστολοι και η ορθοδοξία" οπως λέει το Μπαλτάκος για να εχει την ευλογία των στρατόκαβλων ακροδεξιών και του μεσαιωνικού παπαδαριού.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στους πεφτοσυνεφφάκηδες Τζονάκε ανήκουν και οι Πασόκοι. Γνώριζαν τα περί Μπαλτάκου και των απόψεών του, αλλά έκαναν την πάπια, προσπαθώντας να "σώσουν" τη χώρα παρέα με τους Σα(χλα)μαρίτες.

      Delete
  2. Ο Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως ομολογεί πως εκλεγμένοι βουλευτές πήγαν στην φυλακή...με εντολές της κυβέρνησης!
    Watergate στο δεκαπλάσιο! Ακόμα και στην Ζιμπάμπουε, μια τέτοια αποκάλυψη θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό.
    Στην Ελλάδα της λαμογιοκρατίας βέβαια ,οι νταβατζηδες των ΜΜΕ απλά αγανακτούν...με τον φασίστα τον Μπαλτάκο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιάννη, θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Αν ξεχάσουμε για μια στιγμή τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη, πιστεύεις ότι ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του δεν θα έπρεπε να είναι στη φυλακή;

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...