April 6, 2014

Κατάμαυρη, παλιά και ντούρα

 

Ο Μπαλτάκος ήταν επιλογή του Σα(χλα)μαρά, όπως επιλογή του ίδιου ήταν και η μεταγραφή του Βορίδη και του Γεωργιάδη στη ΝΔ. Η ανακατάληψη των πόλεων από τους μετανάστες και η πρόβλεψη θέσεων για όλα τα παιδιά των Ελλήνων στους Παιδικούς Σταθμούς, σε βάρος των παιδιών των μεταναστών, ήταν προεκλογικά συνθήματα του Σα(χλα)μαρά που τα αντέγραψε αυτούσια από τη ΧΑ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Αρούλης Σπηλιωτόπουλος είναι επιλογή του Σα(χλα)μαρά. Ο Αρούλης ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα στην Αθήνα για το αν θα κατασκευαστεί τζαμί στην πόλη ή όχι. Όπως ο Μπαλτάκος είπε στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τς διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, έτσι και ο Αρούλης αδιαφορεί για τις καταδίκες της χώρας εξαιτίας της έλλειψης τζαμιού. Το σημαντικότερο γι' αυτούς είναι το χάιδεμα των αυτιών και η ικανοποίηση των επιθυμιών του κοινού τους. Κοινού που "κάρφωνε" Έλληνες αντιστασιακούς και αριστερούς στους Γερμανούς, αυτού που καλοπέρασε στη χούντα, είτε λουφάζοντας, είτε "καρφώνοντας" κομμουνιστές. Αυτού που έδωσε πλειοψηφία 54% στον "εθνάρχη" των ξερονησιών, της βίας και της νοθείας, που έμεινε στην ιστορία ως Τριανταφυλλίδης. Κοινού που δεν είχε πρόβλημα με μια Αστυνομία που παλιότερα οργάνωνε τη δολοφονία του Λαμπράκη και σήμερα δέρνει, τραυματίζει και σκοτώνει μετανάστες και διαδηλωτές. 

Οι άνθρωποι αυτοί βρήκαν καταφύγιο στο "αδελφό κόμμα" τη ΧΑ, όταν η ΝΔ τους έπεισε ότι για όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν έφταιγαν οι μετανάστες. Επέλεξαν το πρωτότυπο από τον αντιγραφέα. Τώρα όμως που η ΧΑ έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη, η ΝΔ κάνει τα πάντα για να τους "επαναπατρίσει". Η παρουσία στη ΝΔ ανθρώπων σαν τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη, που έχουν γράψει ιστορία ως ακραιφνείς φασίστες και τραμπούκοι, αυτό ακριβώς σηματοδοτεί. Έχουν άλλωστε κοινό παρελθόν με τον Σα(χλα)μαρά.

Όλα αυτά γίνονται γιατί ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι ακροδεξιός και γνήσιο παιδί της κατάμαυρης, παλιάς και ντούρας Δεξιάς. Γίνονται όμως γιατί κι εσύ τα ανέχεσαι.




2 comments:

  1. Κάποιος κάποτε ειχει πει κάτι για "συγκοινωνούντα δοχεία"...
    Εχω χρόνια να πιάσω κουβέντα κανονική με εναν νεοδημοκράτη, δεξιό ή τέρμα δεξιό, βέβαια ήξερα απο παλιά οτι δεν ειναι ικανοί για πολιτική συζήτηση. Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, δηλαδη στρατός/αστυνομία, παπαδαριό, εκκλησία και "εγω κάνω τη δουλειά μου" αυτο ειναι όλο το πλέγμα της όποιας ιδεολογίας τους και πιο βαθιά δεν μπορούν να πάνε.
    Μια ζωή ρηχοί και επιφανειακοί, καθωσπρέπηδες και εθνικιστές που αποκαλούν εαυτούς "πατριώτες".
    Πάω να ξεσκονίσω το πατριωτόμετρο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, είναι σαν την Ιntracom, Intralot, Intrastat, Intrakat. Πολλά τα "μαγαζιά", ένα το κεντρικό.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...