April 5, 2014

Χάσαμε το success, μας έμεινε το story

 

Πανικός κατέλαβε την κυβέρνηση, μετά την αναβολή για 4 μήνες της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από τον Moody's, αξιολόγηση που ο Σα(χλα)μαράς περίμενε πως και πως, για να επαναλάβει τα περί success story και άλλα παραμύθια. Η αναβολή αποφασίστηκε λόγω του φόβου πολιτικής αστάθειας μετά την υπόθεση Μπαλτάκου.

"Γαμώ το κεφάλι του μέσα". Αυτό ήταν το πρώτο που ακούστηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού, μόλις πληροφορήθηκε την είδηση. Συγκάλεσε αμέσως σύσκεψη με τον Βενιζέλο, τον Μιχελάκη, τον Στουρνάρα, τον Φαήλο και τον Λαζαρίδη. Από την πρακτικογράφο ζητήθηκε να βγει από την αίθουσα. Ο Βενιζέλος ζήτησε να έχουν φύγει από τον προθάλαμο οι κάμερες πριν εμφανιστεί αυτός, γιατί δεν ήθελε να γίνει γνωστό ότι κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Φαήλο και τον Λαζαρίδη, οι απόψεις των οποίων είναι ίδιες με του Μπαλτάκου.

Η συζήτηση των έξι ανδρών κράτησε 4 ώρες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αποφασίστηκε η αναβολή των εκλογών μέχρι να γίνει η αξιολόγηση. Ο Σα(χλα)μαράς τηλεφώνησε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στη Μέρκελ και πήρε την έγκρισή της, με το επιχείρημα "αν γίνουν τώρα οι εκλογές ούτε εγώ δεν θα εκλεγώ". Την ώρα που ο Σα(χλα)μαράς μιλούσε με την Μέρκελ, ο Βενιζέλος του έλεγε χαμηλόφωνα "πες της ότι αν γίνουν τώρα οι εκλογές εγώ δεν γλιτώσω τη φυλακή". Επίσης αποφασίστηκε η μη καταβολή του κοινωνικού μερίσματος τον Μάιο, αλλά αυτό να διανεμηθεί λίγο πριν από τις εκλογές, όποτε αυτές προκηρυχθούν, αφού προηγουμένως όμως θα το έχουν διπλασσιάσει.

Τέλος στη σύσκεψη αποφασίστηκε να προχωρήσει κανονικά το WiFi. Eκφράστηκε ένας προβληματισμός για τη δυνατότητα που δίνει το WiFi στο ανέβασμα real time video στο rutube, αλλά ο Σα(χλα)μαράς έκοψε κάθε συζήτηση με τη φράση "γαμώ το κεφάλι σας μέσα ρε ηλίθιοι".



8 comments:

  1. Ρε γαμώ το κεφάλι σου, αχάριστε,
    τζάμπα Γουάη Φάει κι ας εχει να Φάει ο έλλην πολίτης !
    Λίγο ειναι ;
    Αντε μη σε πάρει πρέφα ο Φαήλος και ο Μπένι και φωνάξουνε τον Ζ.

    Καλο ΣΚ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιατί με βρίζεις ρε Τζονάκε; Κι εγώ είχα χαιρετήσει τότε τη βαρυσήμαντη δήλαση του Σα(χλα)μαρά στον Πρετεντέρη για το WiFi.

      Ποιός είναι ο Ζ;

      Καλό Σ/Κ και σε σένα.

      Delete
  2. Ευτυχως που υπαρχει και η Χρυση Αυγη και τους ριχνει γιατι αν περιμεναμε απο την αριστερα θα περιμαναμε καμια 20αρια χρονια ακομα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Α, σωστά σε κατάλαβα Γιάννη Δ. ότι έχεις κι εσύ τα ίδια "υψηλά" ιδεώδη και τη φαιά ουσία στον εγκέφαλο με τα χρυσύγουλα. Γι' αυτό σου έκανα μια ερώτηση στο σχόλιο που έκανες στην πρηγούμενη ανάρτηση.

      Delete
  3. έτσι θ'αλλάξει η ατζέντα...
    http://kato-kefali.blogspot.gr/2014/04/samarutube.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εξαιρετικό. Είμαι σίγουρος ότι θα το έχουν συζητήσει.

      Delete
  4. Ελπίζω να μην συζητήθηκαν αυτά γιατι την κάτσαμε... Πότε θα γίνουν εθνικές να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ το ελπίζω, αλλά δεν θα το απέκλεια...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...